Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell csajos kislányt...

Hogyan kell csajos kislányt felnevelni?

Figyelt kérdés

3 fiú után Kislányunk érkezik.

Eddig kocsik, fiús játékok, fiús ruhák, fiús mesékbe éltünk de most változás jön.

Akinek kislánya van miben nyilvánul meg egy kislány nevelése?

Gondolok itt hogy fülbe valót kell neki csinaltatni.

Csini tüllös szoknyák, fodrászhoz fogunk járni, Hajpantokat kell vegyek. Baba játékok.

Meseljetek.

2021. dec. 27. 07:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A lányom pl utálja a szoknyát (én is), a hajában semmit nem visel el, fülbevalója nincs. Ajándékként kért már dínót, kosárpalánkot, gördeszkát.. Ugyan vannak babái, de nem igazán játszik velük. Fociedzésre jár, sokszor játszik harcolósat az öccsével és az apjával, utálja, ha ruhát kell venni vagy próbálni...

Nem nevelés hanem személyiség kérdése

2021. dec. 27. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd ő alakìtja, milyen lesz, miket szeret, ez ùgyis jön. A lànyom a tipikus lànyos dolgolat szereti (ròzsaszìn, cipők, szoknyàk, minden csillogjon) pedig szàndekosan kevès ròzsaszìn dolga volt kezdetben. Aztàn 2 èvesen màr màst nem is hajlandò felvenni.
2021. dec. 27. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A lányomat kezdetektől fogva nem kifejezetten lányosan öltöztettem. Persze azért voltak rózsaszín ruhái, de nem erőltettem és fülbevalója sincs mai napig. Fél-egy éves korban kapott egyszerű hajpántot (nem masnis, virágos stb csak egy egyszínű), de azt is inkább csak átmeneti időben sapka helyett. Egy éves kora után nem viselte el magán, a csatot sem, csini kislány ruhákat sem. Így nem is erőltettem a dolgot. Kb 2,5 éves volt, amikor kezdett az öltözködés felé hajlani, kiválasztani mit akar, és szerette meg a hajba valókat. Ekkor kezdett el "csajosodni", de nem mi miattunk, vhogy magától. 3 éves lesz, kedvence a rózsaszín, imádja a tüllös ruhákat stb. Pedig én nem vagyok az a tipikus csini anyuka, inkább sportosan öltözködöm, utálom a rózsaszínt is. Ezért próbáltam nem túl lányosra nevelni, de mégis ilyen lett (persze ez még a későbbiekben változhat). Evvel csak azt próbálom megértetni, hogy hiába akarod a saját elvárásaid szerint nevelni, nem fog menni.
2021. dec. 27. 10:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy azzal a négy gyerekkel együtt kiszülted az agyadat is vagy mi?
2021. dec. 29. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!