Hogyan kell csajos kislányt felnevelni?
3 fiú után Kislányunk érkezik.
Eddig kocsik, fiús játékok, fiús ruhák, fiús mesékbe éltünk de most változás jön.
Akinek kislánya van miben nyilvánul meg egy kislány nevelése?
Gondolok itt hogy fülbe valót kell neki csinaltatni.
Csini tüllös szoknyák, fodrászhoz fogunk járni, Hajpantokat kell vegyek. Baba játékok.
Meseljetek.
Azt kell neki venni, amit majd szeretne.
1 bátyja van...igaz szereti a szoknyákat is, de pankrációzni, focizni is szeret a bátyjával.
4 éves.
Kislányom van, 3,5 éves
Fülbevaló nincs, a tüll szoknyát nem szereti
Csattot, hajpántott nem viseli el, pedig hosszú hajú. Haját azért be tudom gumizni
Nem nevelem kifejezetten csajosan, de maga alakította a dolgait. Szeret babázni, Barbiezni, gyerek körömlakkokat, minden ami unikornisos és csillámos
De ezeket nem magamtól vettem és erőltettem hanem ezeket kérte, szereti
Ezek mellett, csupa fiús mese amiket szeret, tűzoltó Sam, és hasonlók.
A kislányom 2,5 éves. Van egy kisfiam, ő 1,5. Sokat játszanak együtt. A kiskonyhába, szeretnek együtt motorozni, sőt van hogy babáznak. Lehet hogy én vagyok a hülye de a legtöbb játék számomra uniszex.
A férfiak nem szoktak főzni, gyereket nevelni? A nők meg nem motoroznak vagy vezetnek felnőttként?
Plusz mitől fiús egy mese, vagy lányos? Gondolom van egy történt elejével, közepével, végével, és levonható tanulsággal. Könyves boltba se láttam kiírva olyat, hogy csak kisfiúknak vagy kislányoknak.
Plusz ezzel a gondolkodással igen csak beszűkíted a világát, mert csak azokkal a dolgokkal találkozhat, amit te eléggé lányosnak gondolsz. Hagyd hogy érdeklődjön és kialakuljon a saját érdeklődési köre, bármi féle nyomás nélkül.
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot! 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!