Elvállalnátok a munkát, ha nem ìgy volt tervben?
Kedves Kérdező!
Akár mamára, akár bölcsire bízod a gyereked, vállald el ezt a munkát!És nem a pénz miatt, hanem a következő kb 20 év lelki békédért.
A gyereked,4-5-6 évesen nem azt fogja megkérdezni, hogy anya, miért voltam bölcsis, hanem azt,hogy miért pont most mész ügyeletbe már megint??.Megfog szakadni a szíved,mert azt is fogod tudni, hogy lett volna lehetőséged elvállalni a másik melót(akkor is megszakadna,ha nem lenne választásod, ezt tapasztalatból mondom).És tudom rossz így leírva látni, de bizonyos helyzetekben a hosszútávú jobb lehetőség miatt(ami a gyereket is pozitívan érinti a későbbiekben) egy családban a gyereknek is kell áldozatot hozni(most azt hogy bölcsis/mamás lesz)Én különben bölcsi-párti vagyok,még ha bölcsibe jár, akkor is sokszor kell majd anyukád segítségét kérned,lesz vele bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!