Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha "szegény" lennél 10 ezer...

Ha "szegény" lennél 10 ezer Ft/hó -ért elvállalnál olyan állást, amiért hajnalban keltheted a gyermeked és este 5-ig nem látnád?

Figyelt kérdés
Részmunkaidős állás melletti, másik minimálbéres részmunkaidős állás lenne, azaz konkrétan netto 38 ezer a m.bér, ezért a rendszeres gyermekvédelmit is le kell mondani, így fizetős lenne a bölcsöde, szóval olyan 10-13 ezer Ft a nyereség...
2016. szept. 27. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem.nem erne annyit.inkabb neznek mast.
2016. szept. 27. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem . A feketén építkező szigetelő burkoló stb segédmelós kap napi 8-at , a szerencsétlen alkesz 5 ezret . Van az életben több klassz lehetőség , vagy eléd kerül vagy rátalálsz .
2016. szept. 27. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2016. szept. 27. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
nem
2016. szept. 27. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

O.o

Elírásnak hittem először a plusz 10 ezret.

7 éve napi 2-3 óra munkával kerestem 24-26 ezret. Újságot hordtam hajnalban, mire a gyerek felkelt, hazaértem. Addig vigyázott rá a nagyi.

Plusz tízezer sajnos semmire nem elég, ezt össze tudod szedni akkor is, ha kicsit okoskodsz. Pl. nálunk van két-három nagy turkáló, kiárusításkor 200 ft-ért lehet vásárolni. Akkor összeszedsz szép, használható ruhákat, kimosod, vasalod, és a neten el tudod adni 500-1000 ft-ért. Közben a gyerektől egy percet nem kell távol töltened.

Ha ennyire kell a pénz, hogy pár ezres is számít, én inkább ilyesmiben gondolkodnék.

2016. szept. 27. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Ha jól értem, már amúgy is bölcsiben van, és dolgozol valamit, ami részmunkaidős.

Emellé keresnék alkalmi lehetőséget: takarítás, idős segítése bevásárlással, gyerek iskolából való haza kísérése, vagy ehhez hasonló munkákat.

2016. szept. 27. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem. 10 rugó szinte semmi.. főleg ha emiatt a gyereket is nyúzni kell. Nincs arányban a kettő egymással.
2016. szept. 27. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Ha egyetemvárosban laksz, akkor járhatsz takarítani egyetemistákhoz. Ha elégedettek veled, úgyis beajánlanak a csoporttársaiknak. Hozzánk kéthetente jár egy nő, egy alkalomért elkér 5000 ftot, 1000 ft/óra. Ebben benne van, hogy ki is vasal. Legalább két csoporttársunkhoz is eljár ugyanilyen rendszerességgel, az már 30e ft, és a többiről még nem is tudunk. Egyébként magával szokta hozni a kislányát is, ha az beteg vagy szünet van. Mivel akkor jár takarítani, amikor mi suliban vagyunk, ezért értelemszerűen ez nem zavar minket. Ezt te is biztos meg tudnád oldani, ha vmelyik egyetemvárosban laksz a sok közül.

2016. szept. 27. 16:02
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat
2016. szept. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!