Hogy bírtátok ki a picivel a nehezebb időszakot? Egyedül eléggé ki vagyok már
Úgy bírom, hogy az ilyen kérdéseknél jönnek a szuperanyák és mindenki le lesz pontozva, aki felvállalja, hogy neki voltak nehéz napjai és leírja hogyan lett jobb. Persze, akinek tökéletes mindennap minden perce, azok meg 100%-osak. :D Nem baj, hogy nem erről szólt a kérdés? :D Na mindegy.
Pedig a párodnak kellene többet segítenie. A nagyszülőktől esetleg nem lehet segítséget kérni? Ha vidéken élnek is, akár hétvégén egy-egy napra segíthetnének egy picit, amíg te töltődsz.
Sajnos külföldön élnek a nagyszülők.
Másik oldalról mar nem élnek.
Tegyem hozzá az én babám eddig full nyugis baba volt. De ha olvastam valahol, hogy más anyuka éppen kiborul, soha nem azzal reagáltam, hogy ugyan már, az enyém álombaba..
Én szeretnék vidám anyuka lenni, de egy nehéz időszakban elég nehezen kivitelezhető, ezért lenne jó egy kicsit kirobbanni. Persze ha jönne az áttörés és elmúlna ez a valami, ami pár napja megy, az is màr sokat segitene.
Egésznap sír? Nincs valamiféle rendszer? Pl. kaja után 1-2 óra nyugi?
Ha látsz valamiféle rendszert, akkor arra a nyugis egy-két órára próbálj valami kimozdulást tervezni. Persze jobb híján babával együtt, de mondom, nekem már az is nagy felüdülés volt, hogy csak beültem egy cukrászdába enni egy sütit, vagy fagyit, mint egy normális ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!