Van ertelme dragabbb etetoszeket venni?
Nezegetem az etetoszekeket, mert lassan szuksegunk lesz rá. Latom, hogy például az ikeaban van 5ezer forintert es ezt amugy lattam mar sokaknal, szóval annyira nem lehet rossz. Aztan vannak a 30ezresek is, de lattam 60ezerert is. Persze ezeknel mar nagyon ramennek a dizajnra azert ennyibe kerül gondolom. Meg latom, hogy ezek a dragabbak mar tobbfunkciosak. Szét lehet szedni es akkor lesz belole kisszek vagy szekmagasito. Vagy ma talaltam egy olyat, amit ha szetszedsz egy egesz asztalka meg szek osszerakthato belole. Van ennek ertelme? Marmint, akinek ilyen van, hasznalta/használja a gyerek a kisszeket egyaltalan?
Tudtok ajánlani markat esetleg?
Nekem a fa labuak egyebkent nagyon tetszenek, de egyaltalan nem szempont, hogy ilyen legyen, foleg, hogy altalaban ezek nem a legolcsobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!