Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell etetoszeket venni...

Mikor kell etetoszeket venni a babonak?

Figyelt kérdés
Jelenleg 35 hetes terhes vagyok, es anyukam mar most csesztet, hogy miaz hogy ezt nem vettuk még meg? Meg eszembe se jutott hiszen az elejen ulni sem tud meghat remelhetoleg cicizni fog.. szoval gondoltam tok felesleges lenne megvenni egyenlore 😅 varhatunk ezzel mig elkezdodik a hozza taplalas nem?
2021. jún. 20. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Valóban felesleges. :) Én ,míg ülni ne tudott,a pihenőszékében etettem,majd aztán vettem jól dönthető etetőszéket
2021. jún. 20. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Mi majd 5-6 hónapos kora körül fogunk korulnézni ezügyben, meg autós ülés ügyben is.
2021. jún. 20. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván hozzátápláláskor. Tápszeresnek se kell előbb. Miért is kellene? Ők se egyedül eszik a tápszert, hanem az anyjuk ölében, ugyanolyan pózban, mint mikor szoptatsz.
2021. jún. 20. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Én 4 hónaposan a hozzátâplálás kezdetekor már abba tettem, mert dönthető. Nem akartam a hordozót õsszekenni, ez pedig könnyen tisztítható. Hozzátáplálás előtt nem kell. Az más kérdés, hogy én már megvettem terhesen, mert akkor találtam jó árban olyat, amit szerettem volna.
2021. jún. 20. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
max akkor érdemes ha nincs kedved egy babóval etetőszék után mászkálni és jól jön ha már eleve ott van egy félrerakva,de amúgy ráér. Én még meg sem szültem,de már beszereztem(igaz én ingyen), addig is szépen félre van rakva és már erre sem kell gondolnom ha eljön az ideje.
2021. jún. 20. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

2 éves a fiam, nekünk pl etetőszékünk sem volt 🤷‍♀️

Míg nem ült stabilan, a pihenőszékben etettem (4hós korától), utána pedig az egyik székhez vettünk magasítót és velünk evett az asztalnál/asztalon

2021. jún. 20. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

3 hónapos, teljesen anyatejes. Eszembe se jutott eddig az etetőszék, minek?

4 hónaposan akarom elkezdeni a kóstoltatás, akkor majd elgondolkodok rajta.

2021. jún. 20. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Mi születésekor kaptunk egyet ajándékba. 7,5 hónapos volt mikor összeraktuk. Szerintem ráérsz. Vagy nézd ki neten, kb. milyenek vannak, gyorsan meg lehet venni ha kell.
2021. jún. 20. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Én sokáig pihenőszékbe etettem.Elmult egy éves mikor kicsi lett már a pihenőszék,meg szeret egyedül enni.Akkor rá ér.Addig csak porfogó.
2021. jún. 21. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!