Van ertelme dragabbb etetoszeket venni?
Nezegetem az etetoszekeket, mert lassan szuksegunk lesz rá. Latom, hogy például az ikeaban van 5ezer forintert es ezt amugy lattam mar sokaknal, szóval annyira nem lehet rossz. Aztan vannak a 30ezresek is, de lattam 60ezerert is. Persze ezeknel mar nagyon ramennek a dizajnra azert ennyibe kerül gondolom. Meg latom, hogy ezek a dragabbak mar tobbfunkciosak. Szét lehet szedni es akkor lesz belole kisszek vagy szekmagasito. Vagy ma talaltam egy olyat, amit ha szetszedsz egy egesz asztalka meg szek osszerakthato belole. Van ennek ertelme? Marmint, akinek ilyen van, hasznalta/használja a gyerek a kisszeket egyaltalan?
Tudtok ajánlani markat esetleg?
Nekem a fa labuak egyebkent nagyon tetszenek, de egyaltalan nem szempont, hogy ilyen legyen, foleg, hogy altalaban ezek nem a legolcsobbak.
Ikeásat örököltünk (ezt az egy tàrgyat örököltük), de a halálom volt, hogy csak önálló ülni tudástól használható.
Mivel kaptuk, pár hétre nem akartunk másikat venni, de végül (gyógytorna mellett is) nagyon későn, 1 évesen tanult meg ülni, addig az autós üléssel szenvedtünk.
Egyébként később se vált be. Utáltam, hogy olyan nehezen pattan le a tàlca, az öve semmit se ért, simán felállt a gyerek.
Második gyereknek vettünk is újat. Duplatálcás dönthető ingenuity smartcleant. Egy álom. A legjobb funkciója, hogy a tálca távolsága állítható, így 1, be se kell kötni, nem tud felállni, 2, sokkal kisebb eséllyel hullik az ölébe. Az ikeásnàl az étel 3)4-e ott landolt.
Köszi a sok választ!!
Az ikeással nekem leginkább az a problémám az önálló ülésen kívül, hogy a tálcáját baromi nehéz levenni. Valószínű, nagyszülőkhöz ilyet veszünk majd.
Ma láttam egyébként egy képet instagramon, a kislány ült az etetőszékben, nagyon megtetszett aztán rákerestem és kicait elment a kedvem tőle:D Stokke Click asszem a neve,60e Ft. Én egyébként max 30ezerig mennék el. Nézelődök meg:)
Peg Perego Prima Pappa Follow me etetőszékünk van. Dönthető az ülése, ez hasznos volt amikor még picike volt, pihenőszékként is funkcionál, görgős, lábtartós, mindene könnyen levehető és tisztítható, összecsukható és nagyon strapabíró, a második gyerekünk használja és tökéletes a huzata meg mindene.
A nagyszülőknél IKEA Antilop van, jó az is, de otthonra azért örülök, hogy praktikusabbat vettünk és nem olyat. Olcsó, de egyszerű mint a faék, minden komfort funkciót nélkülöz, előnye az ára és az, hogy könnyen tisztítható.
Hauck alpha plust cseréltünk 1 évesen székmagasítóra, mindkettőt imádtuk/imádjuk.
Mamánál ikeas van, össze vissza dölöngés benne a gyerek, nem szeretem.
Ha már nem kell dönthető, akkor kb. teljesen mindegy. Nekünk a legpraktikusabb a székmagasító, nem foglal plusz helyet, fixen ott van egy széken. Anyuéknál a mi régi etető székünket használjuk, ami kis szék-kis asztallá alakítható, mi tesómmal nagyon sokáig használtuk még a szék-asztal funkcióját is anno. Amíg nem tudott ülni, addig náluk hordozóban etettünk. Jól körbe volt rongy pelenkázva minden irányból, hogy ne a hordozó huzata legyen pürés.
Márkát nem ajánlanék, de ha székmagasítóból lehet, akkor olyat választanék, amit tud viszonylag sokáig használni, vagyis nem kialakított műanyag lábrészes, amit ha kinő, "kuka". De lehet csak az én heppem a "közös családi étkezés", amihez hozzá tartozik, hogy ő is az asztalnál ül. Én ezt nagyon szeretem. Csak azért mondom, mert vannak barátaink, ahol 4 évesen már külön kis asztal, kis széknél eszik a gyerkőc.
Köszi!
Kedves #17!
Oké, hogy szerinted ronda, szerintem meg nem. Nagyon szép korall színben láttam és ez tetszett meg. Remélem nem baj, hogy nekem az tetszik, ami neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!