Ugye gyönyörű nevük lesz? Lujza, Keve és Zalán
Figyelt kérdés
A gyerekek nevei2021. dec. 15. 01:02
21/24 anonim válasza:
Nagyon rá érsz ha ilyenen van időd agyalni, hogy más. Ilyen nevét ad a gyerekeinek. Ha nekik ez a szép és nekik ez tetszik az neked miért fáj? Irj akkor a Magdira hogy neked van jobb név ötleted á gyerekeinek..... Olyan sajnálatos hogy sok nő mennyire irigy és rosszindulatú a másikkal... Inkább ha van ilyenen időd gondolkodni akkor azt az időt töltsd hasznosan és minden jobb lesz.
23/24 1112 válasza:
jók
a Keve amúgy nem annyira tetszik, de teljesen jó név szerintem,
Zalán nevet imádom,
Lujza elég jó név szerintem. Van egy kellemes hangulata ennek a névnek. Olyan régikori, olyan vidéki szép táj elevenedik meg előttem ennek a hallatára; egy olyan tisztalevegőjű. Kicsit elegáns is, meg kicsit egyszerű is ez a név; szerintem pont jó.
24/24 anonim válasza:
Hát a Keve az elég ididóta egy név. Szegény gyerek. Teve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!