Ugye gyönyörű nevük lesz? Lujza, Keve és Zalán
Figyelt kérdés
A gyerekek nevei2021. dec. 15. 01:02
11/24 anonim válasza:
Egyik se tetszik, dehát nem az én gyerekeim lesznek...
12/24 anonim válasza:
Csak a Keve teszik. A Lujza elmegy, de nem olyan szép. A Zalán régen, amikor nem volt tucat név, tetszett, de most már a hideg ráz tőle. Amúgy a Lujza nem illik közéjük, mert a két fiú név magyar eredetű, a Lujza nem. Jobb lett volna a lánynak is ilyet választani.
13/24 anonim válasza:
Egyik se tetszik annyira, a Zalántól évek óta ráz a hideg.
14/24 anonim válasza:
A Zalán elmegy, a többi borzasztó, de nem nekünk kell tetszeni.
15/24 anonim válasza:
Gondolom akkor is ugyanúgy gyönyörűnek lennének titulálva, ha Béla, Taksony és Gyopár lennének.
16/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek. De örülök hogy mindenkinek más tetszik, így sokféle névvel élnek emberek.
17/24 anonim válasza:
Szerintem vállalható, nem nagyzolós nevek (lásd Evolet, Nara és társai).
18/24 anonim válasza:
Lujza és Zalán tetszik, Keve nem, de lényeg, hogy a leendő szülőknek tetszenek.
19/24 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor lenne igazán szép, ha Balambér, Töhötöm és Brünhilda lennének
Nekem ezek a kedvenc neveim
2021. dec. 15. 11:03
20/24 anonim válasza:
De mi értelme volt ennek a dicsértető kérdésnek, kérdező?
Nem kell megsértődni, egyszerűen hülyeség volt ilyen kérdést kiírni. Örülj a neked tetsző neveknek és ne várd el, hogy parancsszóra tapsikoljanak neked random idegenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!