Ugye gyönyörű nevük lesz? Lujza, Keve és Zalán
Figyelt kérdés
A gyerekek nevei2021. dec. 15. 01:02
2/24 anonim válasza:
Ameddig neked tetszenek a leendő gyerekeid nevei addig minden oké.Te fogod megszólítani őket azon amit adsz nekik. :')
3/24 anonim válasza:
A Lujza az egyik kedvencem, a fiúnevek nekem kevésbé tetszenek, de nincs velük bajom.
Rúzsa Magdi gyerekei egyébként, #2. 😊
4/24 anonim válasza:
Lujza nem tetszik.
Keve = teve. Még a Zalán oké talán.
5/24 anonim válasza:
Nekem a Zalánról egy általam nem kedvelt személy ugrik be, szóval már akaratlanul is negatív számomra ez a név. A Lujza okés, a Keve pedig nagyon fura. Olyan befejezetlen érzetű.
6/24 anonim válasza:
Rúzsa Magdi gyerekei t fogják így hívni.😅😅Amúgy borzalmasak,pláne ez a keve.Kefe😅
7/24 anonim válasza:
Igen, gyönyörű neveik lesznek a szülők számára.
És csak ez számít.
8/24 anonim válasza:
Lujza, Zalán nagyon tetszik, Keve kevésbé, de a lényeg, hogy nekik tetszik.
10/24 anonim válasza:
A Zalán nekem nagyon nem szimpatikus név, a Keve kicsit idegen és kemény,de a Lujza kifejezetten tetszik. De örülök amúgy Magdiék boldogságának,tényleg egy csoda a három pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!