A ti babátokat is idegenek dícsérgetik nap, mint nap, hogy mennyire gyönyörű?
Azért az túlzás, hogy nap, mint nap, de a mieinket is sokan dicsérték, dicsérik.
Szomszédok, utcabeliek, boltosok, szüleim szomszédai, gyerekorvos, és általában minden idősebb hölgy, aki minket ismer. Ismeretlenek azért ritkán szólítanak meg, habár nagyvárosban (Győr) élünk.
Mi Pesten élünk (ahol elvileg senki nem foglalkozik senkivel) és minden nap, mikor sétálni megyek a lányommal, odajönnek hozzánk, hogy megnézzék közelebbről és dicsérjék.
Kezdetben furcsa volt, most már annyira nem ér váratlanul, bár sajnos volt olyan eset, hogy egy néni egy pillanat alatt megfogta a karját, és megrázta szegényt (másfél éves volt), hogy milyen cuki. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Igyekszem mindenkivel kedves lenni, aki odajön, de akkor ott nagyon kiverte nálam a biztosítékot. Azóta sem értem, mi vitte rá erre. Attól a naptól kezdve óvatosabb vagyok, és jobban figyelek, mennyire jönnek közel.
Nyugi, biztosan nagyon szép a babád. Gondolom ezt akartad hallani. :D
Az enyémet is dicsérik random idegenek kb. minden sétánál, én nem látok bele ebbe semmi különöset, szerintem a kinézetétől függetlenül ezt csinálnák.
Minden babára ezt mondják, akkor is, ha bűnronda. Ismerek már tényleg csúnya babát, arra is mindenki mondja, hogy jaj de gyönyörű.
Nekem is mondják, főleg idős nénik, hogy jaj de szép... Mondjuk főleg a szemét meg a szempilláit dícsérik mert fiú létére mind2 fiamnak jó 1-1,5centis szempillái vannak és tenyleg gyönyörü szeműek a fiaim. Ezt tőlem örökölték 😂 Nem vagyok elfogult 🤗🤗🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!