A ti babátokat is idegenek dícsérgetik nap, mint nap, hogy mennyire gyönyörű?
A minap volt egy kérdés, hogy mennyire tartod szépnek a gyerekedet.
Irt kb. 40-45 nő, mind azt írta kivétel nélkül, idegenek mennek oda hogy dícsérjék a gyereket. Olyanokat írtak, hogy bevásárlás alatt 2-3 ember odamegy hogy "elmondhassák, milyen csodaszép a gyerekem".
Szóval nem vagy egyedül. Mindenkit idegenek hada üldöz az álomian szép gyereke miatt ;)
Amúgy engem kifejezetten zavar, ha odajonnek, föléhajolnak, én meg bocsánatot kérek, hogy nem zavar, hogy az én gyerekem?
Én sem megyek oda random a mamákhoz, hogy de szép ráncos tetszik lenni. Szóval nekem nem kell megerősítés idegenektől, mert nem vagyok bizonytalan abban, hogy a gyerekem szép vagy nem. Ahogy arra sincs szükségem, hogy gagyogjanak a gyerekemhez, neki meg szerintem pláne nem. Ezért szoktam visszahajtani félig a buszon a babakocsi napellenzőjét, mert a babahordónak is van, így nem hajolnat derékig a gyerekemnek.
És még mielőtt megszóltok, nem vagyok antiszoc, és a gyerekeim sem azok, csak én személy szerint nem szeretem ha a gyerekem magánszférájába tolakodnak és nekem kell megvédeni a sok felesleges kontakttól. Persze ismerős az más, azokkal nincs bajom, ha babáznak a kicsivel.
Ne haragudj már utolsó, ha nem szeretem, ha belehajolnak vadidegenek a gyerekem arcába. Te mit szolnál, ha valaki kb 10 centire az arcodba lihegne, hogy de szép vagy? Nem örülnél neki. Dicsérjék, de ne hajoljanak bele a kocsiba.
Amúgy meg tényleg vártam, hogy valaki antiszocnak nevezzen azért, mert szová merem tenni egy vadidegennek, hogy másszon már ki legyen kedves a babakocsiból...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!