Tényleg mindenkinek ilyen gyönyörű harmonikus boldogság az első időszak a babával, csak nekünk nem volt az?
Facebookra senki se fogja kitenni hogy az anyaság nem egészen az nyújtja amit várt, mert a reklámoknak és filmeknek hála, elvárás a nők felé hogy akkor is élvezzék az anyaság minden pillanatát ha beled*-glenek is, mert ha nem ezt teszik akkor rossz anyák lesznek, így a nők többsége nem meri bevállalni a valódi érzéseit.
Imádom a fiam, nem adnám semmi pénzért, de volt hogy a fürdőben bőgtem annyira ki voltam merülve.
Ne aggódj, abból amit az emberek mondanak gyököt kell vonni. Nagy valószínűséggel ők is úgy éreznek mint te, csak nem merik bevallani.
Dehogy volt csodás. Megszenvedtünk a hasfájással, fogzással, kb 13 honapos koráig folyamatosan felkelt enni éjszaka is. Ráadásul folyamatosan foglalkozni kellett vele, nem volt csak ugy el magába. Főzni, takarítani alig tudtam. Most 15 honapos, még mindig van, hogy sir, ha éppen vmit csinálok, de már eljátszik magában és végre átalussza az éjszakákat.
De mindezek ellenére is imádom.
Engem meg megkoveznek,mert azt merem mondani,hogy sz.r ez a sok terhessegi nyavaja,amivel kuzdok 8 honapja 😄
En ugy veszem eszre az emberek nem merik kimondani,hogy van nem szep oldala,mert jonnek az osanyak,akik szerencsesek voltak vagy csak szimplan mas teherbirasuak es egybol leugatjak a masikat,hogy minek szult akkor. Holott senki nem mondja,hogy nem eri meg csak,hogy nem minden perce egy cukormaz :D
Ujabban divat lett ez a minta anya image is,instat,facet ha megnyitod csupa gyuros,fitt,barbi anyuka nalam is,akiknek a gyerek meg csak nem is kakal budoset se. Nem hiszem,hogy mindegyikuknek tenyleg ilyen konnyu,de van akinek igen. Fugg az anya szemelyisegetol meg a gyerektol is nyilvan :)
Most a harmadikkal vagyok gyed-en. Az első egy év a legnehezebb, szerintem. Utána egyre könnyebb.
Ettől még imádom, és pont az első év az, amikor heti szinten csináltam róla száz képet. Nem tudok vele betelni, tipikus rózsaszín köd. Akkor is nézem, hogy milyen cuki, ha nem csinál semmit. És nagyon gyorsan nő, és változik, ezért igyekszem elkapni a pillanatokat, ami nem tér vissza. Ma az is normális, ha ezekből kikerül jópàr a fb-ra is, de hidd el, hogy ez csak töredèke annak, ami nem. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!