Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok, mikor a babátok...

Mit csináltok, mikor a babátok jól elvan magában?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapos, végre nem csak sír mikor ébren van és egyre többet is van ébren. Ilyenkor szórakoztatjátok vagy csináljátok a dolgaitokat, ő meg magában nézelődik? Beszéltek hozzá folyamatosan? Nem vagyok egy szófosós típus, természetesen beszélek hozzá, de nem megállás nélkül. Mert pár közeli rokon szerint folyton beszélni kellene 😅
2021. dec. 14. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém holnap lesz 10 hetes, ő is nemrég kezdett kicsit ellenni magában. Tegnap pl a pihenoszekeben volt, rezgett neki, zenélt, én közben pakolásztam körülötte, és közben beszéltem hozzá, mondtam éppen mit csinálok, mondjuk én eleve szoktam magamban motyogni, mikor takarítok 😅 vagy olyan is volt, hogy főztem, kihoztam a szekevel a konyhába, tettem be egy kis zenét és énekeltem neki közben. De azért én is van, hogy békén hagyom, leülök csak mellé, netezek, olvasok valamit stb
2021. dec. 14. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam a dolgomat, nem beszéltem folyamatosan hozzá. Ha elvan, hagyni kell és ki kell használni az időt. Nekem már 15 hónapos a lányom, visszasírom a nyugis időket :)
2021. dec. 14. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szintén 15 hónapos a kisfiam.

Gyorsan megcsinálom a dolgomat. Inkább a délelőtti órákban szokott nyugisabb lenni ami nekem nagyon jól jön.

2021. dec. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!