Mit csináltok hogy lefoglalja magát a babátok, hogy
kevesebbet akarjon ölbe lenni?
Figyelt kérdés
Hol van a babátok amikor nincs ölbe és nem épp alszik?
2021. febr. 13. 16:41
1/10 anonim válasza:
Játszószőnyeg alatt, a szőnyegen hason vagy a hintában.
2021. febr. 13. 16:46
2/10 Fsms válasza:
Volt járókája, azt nem mondom, hogy sokáig el volt benne egyedül, de néhány 10 perc is sokat segít.
2021. febr. 13. 16:55
3/10 anonim válasza:
Attól is függ mennyi idős
2021. febr. 13. 17:13
4/10 anonim válasza:
Az enyém mindig “szabadtartason” volt a földön. Attól a naptól hogy hazahoztuk. Jatszoszonyeg, habtapi stb. Eleinte nyilván nem tudott sehova menni. Onnan, hogy kúszott, hagytam továbbra is kibontakozni. Van 3 lépcsőfok a szobája és a konyha közt. Elképesztően hamar megtanult felmenni rajta. Meg mászni sem tudott de már lefelé is stabilan közlekedett. (Megtanitottam, hogy a lépcső előtt forduljon meg). Nekem ez így nagyon megfelelt. Egy dologra kellett figyelni, hogy minden baba biztos legyen. Egyébként meg jött utánam magától. Amíg meg nem jött mindig abban a helyiségben tettem le a szonyegét, ahol épp voltunk.
Egy hátránya volt van, egyáltalán nincs el jarokaban. Mondjuk már egy éves és az egy évesekre amúgy se jellemző hogy ellennének benne, uh már mindegy is. Legközelebb is így csinálnám szerintem.
2021. febr. 13. 17:15
5/10 anonim válasza:
Pont úgy mint a 4esnél. Sose volt járókában, pihenőszékben. Adamonk volt, de abban csak aludt. Ölben akkor volt amikor igényelte. Márciusban lesz 1 éves és imádom hogy ilyen önálló. Jön-megy. Az egész lakást bejárja.
2021. febr. 13. 17:22
6/10 anonim válasza:
5 hónapos a kislányom, 1 hónapos korától játszószőnyegen van. 4 hónapos koráig a kicsi játszószőnyeg volt berakva egy járókába, onnantól nagy, szőnyeg méretű játszószőnyegen van a földön. Ő nagyon jól elfoglalja magát, sosem szeretett ölben lenni, pár perc után menni akar le játszani.
2021. febr. 13. 17:41
7/10 A kérdező kommentje:
0-3 hónapos baba kimaradt
2021. febr. 13. 18:01
8/10 anonim válasza:
Hát az én fiam 3 hós kora előtt nem nagyon volt csak úgy el magában mert szörnyen hasfájós volt, meg igényelte a közelséget.
2021. febr. 13. 18:16
9/10 anonim válasza:
Kiságyba csak aludni raktam be. A francia ágyunk elég kemény, arra raktuk a játszószőnyeget, ott volt sokat. Néha egy kis időre az autós hordozóban, ha pl.a konyhában voltam és kivittem magammal.
2021. febr. 13. 20:18
10/10 anonim válasza:
0-3 hónapos korában kiságyban vagy az ölemben volt a legtöbbet. Mikor épp ébren volt és nem a hasalást gyakoroltuk, akkor a babakocsi mózeskosárban volt mellettem, hogy lásson, és beszéltem hozzá, hogy épp mit csinálok, énekeltem, játékokat lógattam fölé, vagy adamó hintáztunk. 4 hónapos korától leköltöztettem a földre a játszószőnyegre, teljesen bababiztos a lakás, nem korlátoztam a mozgásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!