Nagy dilemma. Honnan tudhatom ha: Fázik vagy melege van? Éjjel mászik párnárol-párnára felsír gyakran, keveseket alszik, de nem tudom hogy azért mert fázik vagy azért mert melege van.
Félek nagyon nehogy megfazzon mert éjszaka a paplan alól kibújik , megy előre.
Adtunk már rá babazsákot de olyankor horror az éjszaka gyakran felsír, ordít. És amikor megnézem a tarkojat mintha tényleg túl melege van.
Sokszor azzal takarom amivel én alszom , de az alól is kimaszik és utánna félek nehogy megfazzon.
Kis ágyba is ordít ha felébred és csak cicin tud vissza aludni
Nagyon nagyon nehéz , alig alszom mióta megszületett.
11hós
Hát,23 fokban én is megsülnék az tuti.A friss levegő jobban esik a fullasztó melegnél,nem szabad mindig ennyire befűteni.Nyomja a meleg.
Inkább legyen jobban felöltöztetve (hosszuujjú body + rugi mondjuk..) és hűvösebb,jobb levegő odabent egy fokkal minthogy ennyire melegben legyen.
Én se tudok aludni,ha úgy marad a fűtés és 21 fok felé kúszik a levegő.
Plusz kérdés az is,hogy végig 23 fok van-e.Mert az is lehet a gond,hogy miután befűtöttetek éjszaka az lehül,és az addig kellemes takaró nélküli időjárásban valóban fázni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!