Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy dilemma. Honnan tudhatom...

Nagy dilemma. Honnan tudhatom ha: Fázik vagy melege van? Éjjel mászik párnárol-párnára felsír gyakran, keveseket alszik, de nem tudom hogy azért mert fázik vagy azért mert melege van.

Figyelt kérdés

Félek nagyon nehogy megfazzon mert éjszaka a paplan alól kibújik , megy előre.

Adtunk már rá babazsákot de olyankor horror az éjszaka gyakran felsír, ordít. És amikor megnézem a tarkojat mintha tényleg túl melege van.

Sokszor azzal takarom amivel én alszom , de az alól is kimaszik és utánna félek nehogy megfazzon.

Kis ágyba is ordít ha felébred és csak cicin tud vissza aludni

Nagyon nagyon nehéz , alig alszom mióta megszületett.

11hós

2021. dec. 13. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nincs fűtés nálatok, vagy hőmérő nincs?
2021. dec. 13. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
99%, hogy túl melege van.
2021. dec. 13. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Nem biztos hogy hőmérséklet gondja van. Egyébként a tarkóján érezni ha fázik vagy melege van.

De lehet fogzás, vagy idegrendszeri érés miatt is.

2021. dec. 13. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kitakarozva jól alszik nem fázik. Ha fázik ziher hogy te sem alszol, mert ordítani fog.
2021. dec. 13. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, de a lányom egy vékony babapléddel köszöni, jól alszik, míg én a 4 évszakos dupla paplannal...vékony hálózsákot próbáljatok, ha nem hideg a nyaka-orra, tuti nem fázik.
2021. dec. 13. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanaz mint 5. En betakargatom ejszaka de ugyis lerugja. Sose adtam ra halozsakot szerintem rossz erzes lehet hogy nem takarozhat ki belole.
2021. dec. 13. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Tipegő hálózsákban alszanak a gyerekek. A fiamnak vékonyabb kell, abban nem kel fel, a lányomnak már egy kicsivel vastagabb az, ami megfelelő. Én 3 és fél éve 20 - 40 percenként kelek és altatok vissza. Egész hozzá lehet szokni. 😅
2021. dec. 13. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:

1.Kimászik folyamatosan alóla.

2.Meleg a tarkója.

3.Ordít és nehezen alszik vissza (mert amikor felhevül le is kell ám hülnie..)

Mit akarsz még,hogy megértsd melege van? Te magad írod le a tényeket.Azért ordít és sír fel,mert nem tud aludni attól,hogy folyamatosan vissza takargatod.Nagyon rossz érzés,ha nem tudsz aludni,pedig aludnál.

Az én fiam sem fázós,a hálózsákot is gyűlöli mert nem mozoghat benne szabadon.

Fel van rendesen öltöztetve,van itthon egy kellemes 20-21 fok,és van egy kis plüss takarója.

Vastagabb takarótól,ezektől melegebb ruháktól neki is melege van,pont ezért nem is adom rá.

Ha fázna hideg lenne (hűvös tarkó,hideg arc,hideg kezek..),össze húzná magát.

Mibe öltözteted? Hány fok van? Milyen takaró van rajta?

Úgy kellene öltöztetned,ahogy neki komfortos.Sapi pl remélem nincs rajta alváshoz.:D

2021. dec. 14. 08:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Utolsó:

A 2es pontot általában nem érzékelem vagyis hogy meleg lenne a takaroja. Nem érzem, pedig figyelem.

Egy vékony hosszú ujjú body van rajta és egy vékony pizsama nadrág.

A szobában változó, általában 23 C fok van.

A paplana változó mert sosem tudom melyikkel takarjam

Általában azzal takarom amivel takaroztam én előző nap és ha nekem okés akkor bizti neki is.

De én nagyon vékon paplannal takarózok , olyan őszivel.

De van hogy egy pokrócot teríték a paplan álá és úgy takarózom. Ezért a babát is vagy úgy takarom hogy alatta egy pokróc - általában csak a hátát takarom be a pokrócal nehogy túl melege legyen és rá a vékony paplan.

2021. dec. 14. 23:04
 10/12 A kérdező kommentje:

De lehet így sem jó.

Lehet hogy neki is nagyobb párna kellene? 😊

2021. dec. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!