Ágnes nevet adnád a kislányodnak?
SOHA nem adnám ezt a nevet...
De, ha a feleségednek tetszik, adjátok ezt... és válassz neki egy második nevet te.
A leányzó meg majd mikor elég érett lesz rá, eldönti, hogy melyiket használja szívesebben.
Én csak azért nem adnám, mert az én rokonaim között is több van meg a férjem rokonságában is több Ágnes van.
Amúgy érdekes, hogy nem a mostani új divatos nevek közül írt a kérdező és ez se tetszik a gyk-nak.
A vezeték név is fontos lehet a 2. nevet illetően, de ha estleg az a baj, hogy nem mai tucatnév akkor adjatok másodiknak egy gyakoribbat.
Én Adrienn Ágnes vagyok.
Így együtt szerintem jó. Bár csak az Adriennt használom.
Én sem adnám... sem ezt sem a Szilviát.
Számomra mindkettő ocsmány név és akármilyen ilyen nevű nőt ismerek, szörnyű természetű.
Ezektől BÁRMILYEN más név jobb!!!
Nekem ez a nevem, ráadásul rövid vezetéknévvel.
Szerintem nem különösen szép, de jól érthető így nem kérdeznek rá százan (pl a vezetéknevemre ihenr, pedig csak 4 betű) és minden korosztályban viselhető.
Ma meg elég ritkának számít gyerekek között, szóval nem fog száz rohangálni belőle a játszotéren.
Becézni is jól lehet, engem pl Gicának hívnak (Ágicából jött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!