Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hetes kisbabák evései...

4 hetes kisbabák evései nálatok hogyan változtak idővel?

Figyelt kérdés

Most vagyunk 4 hetes kiskrapekok.Mondhatni nincs gond vele 3-3,5 óránként eszik(sajnos tápszeres,mert egy hétig volt tejcsim,az is alig :S ) pocija is rendben Infacolal rendben tartjuk.Az érdekelne,hogy kinek hogyan alakult innentől,hány óránként eszik,mennyiket(ml),éjszakai kajcsi (éjfél utáni) kinek mikor van...

Mondták hogy már ilyenkor el lehet kezdeni hogy teát adjak például a 2 fél 3as etetésnél és majd leszokik róla...

De nem tudom szerintem ez még korai.

Gyarapodni gyarapszik hála istennek :)

80-100mlet eszik mikor mennyit,de általában a 100ml fogy jobban.Azt is halottam hogy 4 hetes babók 120ml-et esznek,esetleg emelnem kéne az adagot estére?Hátha jobban aludna?Bár van mikor a 100se fogy este...mert a végét már tolja és olyankor elveszem,de fél óra múlva van hogy kéri még... :D

Nem egyszerű,de más probléma ugymond nincs hála istennek :)

Édes gyerek :)

Csak kíváncsi lennék kinél hogy alakul egy egy nap :)

Orsy

2010. szept. 6. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia mi is 4heteek vagyunk tápszeresek szintén.Bogi is 100-110ml eszi általában 3óránként de nem mindig eszi meg Ő sem.Én teát 2hetes kortól adom neki ezt az édesköményest a poci miatt.Nekünk Espumisan cseppet adtak rosszabul lett tőle mint előtte volt.Mi Humanat eszünk ez vált be 3félét is kipróbáltunk.Este 20órakor alszik el kb 23/30-kor kel eszik majd alszik utána általában 3kor kelünk majd 6-kor szinte mindig így megy.Délutánnal ill a kora estével van gond akkor 3-4órát is fent van nem akar aludni mosolyog és üvölt mindezt persze könnyek nélkül felváltva.Egy hét alatt hízott 380g-ot most volt a védőnő .Születtünk 3760g-al a kórházba a tej hiánya miatt 3400al jöttünk haza és most 4400g.55CM SZÜLETETT most 60cm a kincsem.Szerintem a tea miatt etetést nem kéne kihagyni persze ezt te tudod,én nem tenném az biztos.Szia Ági
2010. szept. 6. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen a teával való kiváltást még én is korainak tartom meg egyébként szerintem magától is le fog szokni :)

Meg hát ez legyen a legnagyobb bajunk hogy 3 óránként kelünk :)

Szinte ugyan abban az időben eszünk mint ti csak van mikor Máté 4 órát is el alszik :)

2010. szept. 6. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Bogi is egyre többet alszik tovább mint 3óra de ez nem hiszem ,hogy gond.Éjjel is 21órakor elaludt 1kor majd 5/20kor kelt.Én élvezem engem nem zavar nem voltam eddig sem egy nagy alvó.Vagyonőrként dolgoztam így az éjszaka a munkánk javát jelenti:)Jó babaázást neked:)
2010. szept. 7. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!