Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 2 órás útnak hány hetes...

Egy 2 órás útnak hány hetes babával vágnátok neki?

Figyelt kérdés
Édesanyám 1 óra 45 percre lakik tőlünk, jön ő is, de én arra gondoltam, hogy egyik reggel elmennénk egy evés után aztán estére meg haza jönnénk. Olyan jó lenne, ha ott is tudnánk tologatni babakocsival, meg kicsit jól esne hazamenni is.
2021. dec. 8. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
Horvátországban voltam, amikor megszületett a babám, mert sajnos koraszülés volt, és 2hétig megfigyelgették, aztán onnan haza jöttünk vele 2 és fél hetesen
2021. dec. 8. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
2 hónapos kortól vinném, max lehet 1x megállnánk.
2021. dec. 8. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
11esvagyok, mégis miért pontoztatok le?!
2021. dec. 8. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Mert nem burokban tartod a gyereked.

Itt még a takarótól is félnek a hipochonder anyukák,nem hogy a kinti levegőtől.🥲

2021. dec. 8. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:
1 honaposan vittuk a rokonokhoz, akik mar oregek es nem tudtak minket meglatogatni, a ferjem rokonai 2 es fel ora, enyemek 2 ora, ezer helyen voltunk. Akkor a legjobb vegig csak aludt, pont etetesre mindig odaertunk. Kesobb mar gond volt nert persze csak orditott.. Nem szerette, h egy helyben kell lenni.
2021. dec. 11. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!