Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 2 órás útnak hány hetes...

Egy 2 órás útnak hány hetes babával vágnátok neki?

Figyelt kérdés
Édesanyám 1 óra 45 percre lakik tőlünk, jön ő is, de én arra gondoltam, hogy egyik reggel elmennénk egy evés után aztán estére meg haza jönnénk. Olyan jó lenne, ha ott is tudnánk tologatni babakocsival, meg kicsit jól esne hazamenni is.
2021. dec. 8. 16:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha alvásidőre esik, akár már első hónapokban is. Meg nem vendégség, nem is időre mentek gondolom, bőven meg tudtok állni, ha akartok, stb.
2021. dec. 8. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:
4%

Mivel?

Busz vagy kocsi?

Mert egy kényelmes, gyors kocsival, pár csepp babanyugtató után, már akár 1 hetesen is. Elvégre, valahogy a kórházból is haza kellett hoznom.

2021. dec. 8. 16:37
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Persze, szedálja le a gyereket, hogy elvigye és máshol tologassa azt a babakocsit???
2021. dec. 8. 16:38
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Akár már pár hetessel is simán lemennék.Etetni meg tudsz állni vagy hátra tudsz ülni,azon felül csak alszik a hordozóban.

Ha pont akkor indultok amikor tele pocakkal beteszed a hordozóba akár végig is aludhatja az utat.Leértek mire felébred.

2021. dec. 8. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem 6. hét után nyugodtan lehet menni, csak időzítsétek úgy, hogy alvásidőre essen. Mi mentünk 3-4 hónaposan 3 órásra is így, ebből 2-t aludt, egyszer megálltunk őt megetetni, a maradék időben játszottam vele és énekeltem neki, nem volt gond.
2021. dec. 8. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Minek a nyugtató egy csecsemőnek? Jézus mik vannak,nagyobb gyerekkel akkor mit csinálsz,annak oda vágsz egy fél xanaxot?..o.o

Kocsiban semmi baja nem lesz,ha normálisan be van kötve és el van látva út előtt/közben..

2021. dec. 8. 16:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Mi az a babanyugtató? 😂😂🤭

Ilyen 5 hetesen akkor már válalható lenne az út? Igazából a gerince miatt kérdezem, hogy meddig lehet a hordozóban. Alapból hátul ülök vele, ha itt a városban mozgunk akkor is.

2021. dec. 8. 16:41
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Azt hiszem egy bizonyos ideig nem lehet a hordozóban x időnél tovább, úgyhogy én ehhez igazítanám az utazás idejét, amikor nyugodt szívvel hagyom benne akár 2 órát is.
2021. dec. 8. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

2 órás úttól semmi baja nem lesz.:)

Nekem a babakocsim is olyan,hogy hordozót lehet csatolni a vázra,kb 4 hónapos koráig szinte csak azt használtuk,nem lett a gerincének sem semmi baja.Főleg hogy van benne újszülött támla is.

De ha úgy érzed út közben,hogy egy kis mozgás nem ártana neki (úgy is te fogod látni jobban) félre tudtok állni.Kb 20 percenként van egy pihenő hely,ott megmozgatod egy kicsit,esetleg eszik is aztán az út többi részében pihenhet tovább.

2021. dec. 8. 16:49
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Hát mi nagyon hamar mentünk, két és fél órás útra. Megálltunk egyszer vagy kétszer pelusozni, sétálni, enni. Picinek még egyszerű is volt, mert aludt.
2021. dec. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!