Egy eves kislanyomnak nagyon folyik az orra. Orrszivoval nem hagyja hogy kiszivjam, ha megtorlom ordit. Ejszaka nem tud aludni. Valami jo otlet esetleg?
Próbáld ki az orrszívót és megtudod milyen szar az, miért nem szeretik a gyerekek! Próbáltad már? Szörnyűűű... Gondolom fáj nekik és olyan, mintha meg akarnának fulladni, elszívod a levegőt.
Kérdezd meg a gyermekorvost, mit lehetne tenni orrszívó nélkül.
Nem szeretik az orrszívást, szinte minden baba, kisgyerek tiltakozik ellene.
Muszáj lefogni, nem lehet ő az erősebb!
Ha nem szívod le a trutyit, felhúzódhat és lehet belőle jó kis homloküreg gyulladás, vagy arcüreg gyulladás.
A kézi orrszívó nem sokat ér, az csak azt szívja ki, ami elől van. De ami hátrébb, azt nem, és pont emiatt alakulhat ki a szövődmény!
Én voltam kórházban a kisfiammal, tök más betegség miatt, de az osztályon lévő babáknak, gyerekeknek csak úgy tudták leszívni az orrát, ha valaki(nem anyuka) lefogta a gyereket.
MUSZÁJ!!!
21:09
Mi fáj benne?
Semmit, de tényleg, semmit nem lehet érezni, egyszerűen sírnak. Az enyém hajmosásnál, körömvágásnál, sőt, mostmár pelenkázásnál is, és szerintem nem Ő az egyedüli.
De ha egyszer muszáj...
Inkább a sírás, mint hogy szövődményei legyenek.
És ahogy a 20:59 írta. Nekem is csak így megy.
21.09
Én kipróbáltam. Egyáltalán nem fáj, csak hülye érzés. Neki sem fáj, hiszen miután megszokta (egy makacs nátha miatt 3 napon át naponta vagy 5-6 alkalommal szívtam neki), már nem is tiltakozott, le se kellett fogni.
Inkább visszakérdezek: tudod te, mennyire fáj egy homloküregmosás? Ahhoz képest a porszívós orrszívó sétagalopp. És a kézi orrszívó a homloküreggyulladással szemben kb. annyit ér, mintha csak letörölnéd a váladékot, amikor kifolyik - semmit:(
Úgyhogy hajrá porszívózni, mert az nem fáj a homloküreg- arcüregmosás meg baromira:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!