Mit adjak a babámnak? Nem kell neki sem az anyatej, sem a táp. Baj ha nem eszi már ezeket?
Ugyanez volt nálunk, másik tápszer sem oldotta meg a dolgot, joghurtot sem evett, 2 hónapig szenvedtünk, mert semmi ilyesmi nem kellett. Akkor vettünk Sinlacot, 1 hónapon keresztül azt kapta reggel meg este tápszerként.
Aztán kb 2 hete, mikor elfogyott, és receptünk sem volt, valami kellett, vettünk Milupa 3-at, hátha... És azóta azt eszi, el sem akartam hinni:-)
Valószínűleg nálatok is az történt, hogy megunta, azért nem kell neki. Egy ideig ne adj neki tápszert, helyette lehet a Sinlacot, bár azt írod, hogy a tejpépet megeszi, akkor azzal is helyettesítheted. 1-2 hónap múlva pedig megpróbálhatod újra a tápszert.
1 éves koráig mindenképp kell a tejalapú táplálék reggel + este.
tegnapi 22:07-es vagyok, ugyanezt a tápszert kapta a lányom, amit aztán nem volt hajlandó megenni.
Én utána Beba vaníliásat vettem, nekem azt sem itta meg.
Van még egy ötletem, bár rendszeresen az kicsit húzós lenne, de kipróbálhatod, 400-500 Ft körül van a Nestlé-nek ilyen folyékony kész tejpép, 2x 250 ml, abból van gyümölcsös meg kekszes, amit 6 hónapos kortól lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!