Ezekbe a 2 hós oltásokba van nyugtato?
Figyelt kérdés
Amióta Megkapta a lányom csak alszik. 4.oraja.
Es nem nem lázas. Nem meleg a feje
2021. dec. 1. 13:14
1/15 anonim válasza:
Ez védőoltás. Immunreakciót vált ki. Azért alszik, mert dolgozik a szervezete.
2/15 anonim válasza:
😄 Dolgozik az immunrendszere, azért alszik.
3/15 A kérdező kommentje:
Ó de kis buta vagyok.
Rossz helyen tettem fel a kérdést. A mintaanyak ezert kirohogik a butakat.
2021. dec. 1. 13:19
4/15 anonim válasza:
Nem kell ahhoz minta anyának lenni, hogy legyen annyi esze valakinek, hogy nem adnak egy csecsemőnek nyugtatót.
Amúgy fogod és megnézed mik vannak az oltásban és egyből rájössz
5/15 anonim válasza:
Off: ezekbeN, oltásokbaN
Helyhatározó ragokat helyesen kellene használni, mert nagyon ciki. Nem vagyok magyartanár, sem nyelvtannáci, csak igényes ember.
Elnézést a kioktatásért, gondoltam segítek.
6/15 anonim válasza:
Szerintem normális válaszokat kaptál egy nem éppen végiggondolt kérdésre, felesleges cinikuskodnod…
7/15 anonim válasza:
Nekem ez az első kommentem ide, és meg kell mondjam, senki sem bántott téged egészen addig, amíg be nem hisztiztél a semmin. Komolyan egy emojin fújtad így fel magad? 2 hónapos már a gyerek, illene bírni a hormonjaiddal ekkorra. Azért kapod majd az ívet innentől, mert egy kis dühös pulykaként reagáltál egy semmiségre. Ez volt az igazán nevetséges egyébként m
8/15 anonim válasza:
És csodálkozunk az oltásellenességen, amikor egy ilyen információt se tud valaki megtalálni hiteles forrásból.
9/15 anonim válasza:
Ha nyugtató lenne az oltásokban nem lenne ennyi oltásellenes😅
10/15 babyboom567 válasza:
Hát én nem akarlak megijeszteni, de nekem is nagyon bealudt rögtön oltás után, nem is tudtam ébreszteni(lélegzett meg minden,csak nem ébredt fel semmire sem),még haza sem értünk rohantam vele vissza a dokihoz,és a doki is nagyon megijedt,pofozgatták,mértek lázat, nézte a szívét,aztán egyszer magához tért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!