Mit ér a legzesfigyelő a kiságyban ha a babakocsiba törtenik a tragédia?
Nekem a mentős azt mondta az elsősegély tanfolyamon, hogy kb semmire nem jó a légzésfigyelő, mert sanszos, hogy nem jelez semmit, ha tényleg baj van. Már kaptunk addigra egyet, úgyhogy szerintem beteszem a babának, aztán meglátjuk mi lesz. Hozzáteszem, azt is mondta, hogy olyan ritka már manapság ez a légzésleállás, hogy ne aggódjunk, nem fog így meghalni a gyerekünk.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nyilván semmit nem ér a légzésfigyelő a kiságyban, ha a babakocsiban történik a tragédia... Nem hiszem, hogy a mózesbe lenne értelme ilyet betenni, mert a mozgás, rázkódások miatt, így is úgy is azt érzékelni a figyelő, hogy a baba életben van.
Hú utolsó.latszik tapasztalt meg 0 az első 5 mondatodban van pár hiba. Na majd rajossz.
Kis butus.
Azért mentős mondja el ne hidd valószínű gyereke sincs...
Dehogy veszek.
Ekkora marhaságokat írni mert egy mentős mondta???
A mentős látott már gyerekeket valaha?
3 gyerekes anyaként egy 0 gyerekes jövőbeni anyuka biztos nem tapasztaltabb mint én szóval nem, nem veszek vissza.
Kis butus. Igen. Leirom másodjára is
De szánalmas vagy kérdező. 🤣🤣🤣
Csak be kellett kussolni a végére, és visszavenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!