Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ér a legzesfigyelő a...

Mit ér a legzesfigyelő a kiságyban ha a babakocsiba törtenik a tragédia?

Figyelt kérdés
Ott nem jelez és te csak tologatós a babád azt hiszed hogy csak alszik.
2021. nov. 29. 07:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Nekem a mentős azt mondta az elsősegély tanfolyamon, hogy kb semmire nem jó a légzésfigyelő, mert sanszos, hogy nem jelez semmit, ha tényleg baj van. Már kaptunk addigra egyet, úgyhogy szerintem beteszem a babának, aztán meglátjuk mi lesz. Hozzáteszem, azt is mondta, hogy olyan ritka már manapság ez a légzésleállás, hogy ne aggódjunk, nem fog így meghalni a gyerekünk.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, nyilván semmit nem ér a légzésfigyelő a kiságyban, ha a babakocsiban történik a tragédia... Nem hiszem, hogy a mózesbe lenne értelme ilyet betenni, mert a mozgás, rázkódások miatt, így is úgy is azt érzékelni a figyelő, hogy a baba életben van.

2021. nov. 29. 11:10
 12/21 A kérdező kommentje:

Hú utolsó.latszik tapasztalt meg 0 az első 5 mondatodban van pár hiba. Na majd rajossz.

Kis butus.

Azért mentős mondja el ne hidd valószínű gyereke sincs...

2021. nov. 29. 11:48
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, elég leereszkedő vagy… csak a véleményét mondta el az utolsó. Mi az hogy “majd megtudod”? Ez kb úgy hangzott mintha azt kívántad volna a válaszolónak hogy náluk majd tuti bejelez a készülék. Meg hogy “te kis vírus”? Több tiszteletet kérdező, ha már veszik a többiek a fáradságot hogy válaszolnak neked.
2021. nov. 29. 12:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
“Kis butus” akart lenni. Bár a mai helyzetben a vírus is megállja a helyét 😅 viccet félre téve, kérdező kicsit vegyél vissza.
2021. nov. 29. 12:05
 15/21 A kérdező kommentje:

Dehogy veszek.

Ekkora marhaságokat írni mert egy mentős mondta???

A mentős látott már gyerekeket valaha?

3 gyerekes anyaként egy 0 gyerekes jövőbeni anyuka biztos nem tapasztaltabb mint én szóval nem, nem veszek vissza.

Kis butus. Igen. Leirom másodjára is

2021. nov. 29. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
97%
Fu te kérdező vagy egy troll vagy vagy egy alpári nőszemély 😃 Nyilván tapasztaltabb vagy 3 gyerekkel, nem is ez a vita tárgya. Tudod attól hogy van három gyereked nem biztos hogy tapasztaltabb vagy egy “jövőbeni” anyukánál a bölcsőhalálban. Nem kell ahhoz 3 gyerek hogy megtörténjen a tragédia.
2021. nov. 29. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
A mentős gyerekrohamkocsin dolgozik, és nem tegnap kezdte. És saját gyerekei is vannak. Viszont nem süllyedek le odáig, hogy ilyen szellemi toprongyokkal értekezzek a továbbiakban. Mikor a kérdést olvastam még nem volt egyértelmű, hogy egy ilyen alakkal van dolgom. Biztos okosabb vagy mint egy tapasztalt mentőtiszt.
2021. nov. 29. 14:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésből amúgy sem jön le, hogy 3 gyerekes anyuka vagy :D a harmadiknál kezdtél csak aggódni? Más fordítva szokta…
2021. nov. 29. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

De szánalmas vagy kérdező. 🤣🤣🤣

Csak be kellett kussolni a végére, és visszavenni.

2021. nov. 29. 16:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Itt vagyok itt vagyok 😅 csak én szoktam foglalkozni a gyerekeimmel is elnézést 😆
2021. nov. 29. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!