Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor azt írjátok hogy...

Amikor azt írjátok hogy tévesen riaszt a Legzesfigyelo mire ertitek?

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 06:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hogy riaszt, de a valóságban a pici nyugodtan szuszog, alszik
2021. nov. 29. 06:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk volt, hogy lemászott az egy laposról, így nem érzékelte
2021. nov. 29. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiamnál 1x jelzett be, azért, mert valahogy sikerült neki összehajtogatni és maga alá gyűrni a takaróját alvás közben, és így az extra rétegek miatt mem érzékelte a lap, hogy levegőt vesz. Attól még persze vett, aludt békésen.
2021. nov. 29. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk rengetegszer jelzett. Iszonyatos volt az elején. Hiába állítottunk az erősségén, akkor is csipogott. Többször volt olyan, hogy a babám aludt, szuszogott, mellette álltam mégis sípolt a gép. Olyan is volt, hogy a gyerek feküdt az ágyban, ébren volt, mosolygott, közben sípolt a légzésfigyelő. Szóval szerintem mi alapjáraton egy hibásat foghattunk ki.
2021. nov. 29. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Rengetegszer olvasom ezt,hogy tévesen riaszt.Én nem tudom, akkor nekünk vagy szerencsénk van vele,vagy nem tudom.4 gyermekem van,soha nem volt téves riasztás,csak olyan, hogy elfelejtettem kikapcsolni,kivettem a gyereket,mire leültem riasztott.Nem tudom tényleg,hogy másnál mi okozhatja.
2021. nov. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!