Tevesen riasztott volna a legzesfigyelo?
Elofordult mar valakivel, hogy tevesen riasztott a legzesfigyelo? Legfokepp BABYSENSE markat hasznalokra lennek kivancsi. Tegnap bejelzett egyszer, odarohantam de vett levegot. Ma pedig egymas utan 2x is 10 perces kulonbseggel es en ugy lattam h nincs baj a babaval vesz levegot, nem szurke... most csereltem elemet dehat meg csak 1 hete hasznaljuk, letezik h maris merult volna?
Illetve aki ezt a markat hashnalta tudja, h ez elvileg ugy mukodik h ha 20 mpig nem vesz levegot csippan 3x a keszulek majd utana kezd el riasztani es pirosan villogni. Na most ez a koztes csippanas szinten kimaradt a mai 2 riasztasnal (a tegnapit nem tudom mert a furdoben voltam). Tehat nem ugy jelzett be ahogy elvileg mukodnie kene ennek a szerkezetnek. Ugyh most kocsit tanacstalan vagyok. Amugy koraszulott a kisbabank ezert aggodom egy kicsit.
Hasonlo tapasztalatok?
Lehet érzékenységet kell állítani
2 más márkát használok..
2 szer jogosan 2 szer tévesen riasztott
A jogosnál sem szürkült, de ahogy kivettem akkor vett levegőt.
Téves az abból fakadt, hogy lemászott a sarokba..
Ha koraszülött lett volna bármelyik babám, akkor használtam volna én is légzésfigyelőt. Nem vagyok paramami, de a te esetedben tuti az lennék.
Ha nincs semmi baj, akkor tévesen riasztott, ha nagyon aggodsz, keresd fel a dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!