Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tevesen riasztott volna a...

Tevesen riasztott volna a legzesfigyelo?

Figyelt kérdés

Elofordult mar valakivel, hogy tevesen riasztott a legzesfigyelo? Legfokepp BABYSENSE markat hasznalokra lennek kivancsi. Tegnap bejelzett egyszer, odarohantam de vett levegot. Ma pedig egymas utan 2x is 10 perces kulonbseggel es en ugy lattam h nincs baj a babaval vesz levegot, nem szurke... most csereltem elemet dehat meg csak 1 hete hasznaljuk, letezik h maris merult volna?

Illetve aki ezt a markat hashnalta tudja, h ez elvileg ugy mukodik h ha 20 mpig nem vesz levegot csippan 3x a keszulek majd utana kezd el riasztani es pirosan villogni. Na most ez a koztes csippanas szinten kimaradt a mai 2 riasztasnal (a tegnapit nem tudom mert a furdoben voltam). Tehat nem ugy jelzett be ahogy elvileg mukodnie kene ennek a szerkezetnek. Ugyh most kocsit tanacstalan vagyok. Amugy koraszulott a kisbabank ezert aggodom egy kicsit.

Hasonlo tapasztalatok?

2019. júl. 25. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Ezek a vackok folyamatosan ezt csinálják, a paramamik meg sík idegek, és ezzel kicsinálják a párjukat is.
2019. júl. 25. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, előfordult, de nem gyakran, szintén babysense.
2019. júl. 25. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet érzékenységet kell állítani

2 más márkát használok..

2 szer jogosan 2 szer tévesen riasztott

A jogosnál sem szürkült, de ahogy kivettem akkor vett levegőt.

Téves az abból fakadt, hogy lemászott a sarokba..

2019. júl. 25. 12:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves elso! Szerintem ha neked lenne egy 26.hetre szuletett kisfiad, aki 4 napja van itthon 2,5 honap korhaz utan, sztem te is paramami lennel :) koraszulotteknek amugy kotelezo a legzesfigyelo
2019. júl. 25. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Az #1 es egy idióta. Az én lányom időre született mégis használtuk 22 hónapos koráig (míg kiságyban aludt)... Én azt mondom inkább legyek "paramami" rohanjak 100X feleslegesen, mint egyszer nem, mikot baj van...
2019. júl. 25. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha koraszülött lett volna bármelyik babám, akkor használtam volna én is légzésfigyelőt. Nem vagyok paramami, de a te esetedben tuti az lennék.

Ha nincs semmi baj, akkor tévesen riasztott, ha nagyon aggodsz, keresd fel a dokit.

2019. júl. 25. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, inkább legyél paramami, minthogy egyszer is baj legyen. Én jelezném a dokinak.
2019. júl. 25. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy az is lehet, hogy nem téves volt a riasztás. Előfordul, hogy a csipogásra "megébrednek" ők is. Mire te odaersz, már nézeget és lélegzik. Amúgy én is azt mondtam volna, hogy lehet lemászott az érzékelőről, de ha pici akkor ez meg nem játszik. 6-8 hónapos alól van aki azért veszi ki mert folyton lemászik róla a gyerek és sípol feleslegesen.
2019. júl. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!