Van olyan légzésfigyelő, ami nem riaszt tévesen?
Kaptunk egyet kölcsön, de már jó régi lehet, mert még videókazi (VHS) van hozzá.
Pittyen meg riaszt, pedig a babának semmi baja. Azt hittem nyugodtabb leszek ha alátesszük, de csak még idegesebb vagyok mióta használjuk.
Melyik típus a legmegbízhatóbb?
A ket nagyobb gyerekkel tommee tippee legzesfigyelonk volt, most a kicsinek angelcare-t vettem es egyik sem csinal ilyet, amit irtal.
A harom gyerekkel osszesen egy riasztas volt (leszamitva azokat, amikor kivettuk a gyerekeket az agybol, de a legzesfigyelot elfelejtettuk lekapcsolni, de az mas teszta).
Jah es mindegyik legzesfigyelonk egy lapos, megis jol mukodtek.
Ket otletem van.
Mekkora a babad? Mert ujszulotteknel erzekenyebbre lehet allitani, ha nem eleg erzekeny a legzesfigyelo, akkor a 3-4 kilos baba mozgasat lehet, hogy nem erzekeli.
Masik: egy lapos legzesfigyeloknel erdemes egy par mm-es vastagsagu lappal lefedni az agyracsot, a mienken majdnem akkora van, mint az agyracs. Es ennek a lapnak a kozepere rakni az erzekelolapot (kb az agy kozepere), ra a matrac. Igy az egesz kisagybol erzekeli a mozgast, hiaba csak egy erzekelo lap van.
Ha ezek kozul egyik sem johet szova, akkor a keszulekkel lehet gond es nincs ertelme azt hasznalni...
BabyControl ez is, csak már régi.
3,5 hónapos, 6 kg-os baba.
Kb. 2 méterre alszunk tőle, még ébren voltam mikor riasztott. Nem hallottam, hogy nagy levegő vett volna. Feküdni is ugyanott feküdt, ahová letettem.
3 lapos egyébként. Ágyrácson van és rajta van a kókuszmatrac. Lehet hogy ez így vastag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!