Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angelcare légzésfigyelő...

Angelcare légzésfigyelő riaszthat tévesen? 13 hónapos kislányom alatt az éjszaka beriasztott!?

Figyelt kérdés

Mikor pici volt jelzett 1x 2x, azóta nem.

Este többször eszembe jutott be van e kapcsolva? Még le is ellenőriztem.

Aztán szörnyű rémálmom volt amire felriadtam.. Majd pár másodperc múlva elkezdett riasztani kb 2 mp után elhallgatott. Rohantam be a gyerekhez itt van mellettünk a szobája, ajtók mindig nyitva, és kapcsoltam fel a villanyt, teljesen a kiságy végében feküdt. Semmi baja nem volt felkelt a riasztásra majd szépen betakartam, betettem a kiságy közepére. Ez 3.57 kor volt. Remegve aludtam vissza. Azóta is kivagyok. Nem tudom lekúszott e róla, mert igazából alatta volt a lap, csak a feje volt kb 30 cm re az ágy végében. Így van esély hogy csak nem észlelte a légzést? Gyári közepesre van állítva az érzékenység. 3asra.

Nem tudom mit gondoljak.

Már ki akartam venni alóla de kicsit parás vagyok, majd ha már nem kiságyba lesz akkor elteszem. Rendesen rettegek mi történhetett. Nem fogok merni elaludni se éjszaka. Sajnos mély alvó vagyok, ha nem álmodok rosszat, lehet fel sem kelek. Párom meg meg se hallotta aludt ugyanúgy. Körülbelül úgy a hasa közepén lehetett a lap alatta.

2020. jan. 30. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen korban már csak paráztatásra van.
2020. jan. 30. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak nem erzekelte rendesen a babadat. Nem valoszinu, hogy ebben a korban nem venne mar levegot. Nem veletlenul ajanljak 1 eves korig. Ne parazz :) De ha megnyugtat esetleg egy orvost kerdezz meg rola.
2020. jan. 30. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ágy végében volt, akkor nyilván csak lekuszott róla.
2020. jan. 30. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy éves korig használtuk. Korábban többször beriasztott, ugyanis lefordult róla.
2020. jan. 30. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is mindig akkor riasztott mikor valami nyakatekert módon a kiságy végében, félig felkenődve annak falára, békésen aludt... 😆
2020. jan. 30. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!