Szólt a légzésfigyelő éjszaka. Valakinek volt ilyen?
Figyelt kérdés
6 hetes kisfiam alatt ma hajnalban megszólalt a légzésfigyelő. Berohantam megráztam a kis hátát és akkor elhallgatott.. Az érzékelőlap pont alatta volt, szóval biztos nem téves volt. Azóta rettegek. 2 napja átalussza az éjszakát, védőnő szerint ez a baj, hogy túl mélyre elalszik, és "elfelejt" levegőt venni. Hason alszik, de máshogy nem tud/nem akar, és sokat is bukik így a háton altatás nem megoldás. Volt már másnak is ilyen? Tényleg a sok alvás miatt felejtene el levegőt venni? Rettegek az éjszakától... :(2014. júl. 9. 11:18
1/21 anonim válasza:
Felesleges rettegned. Nagyon kevés baba hal meg azért, mert nem vesz pár másodpercre levegőt.
2/21 anonim válasza:
Ne rettegj! A légzésfigyelo pont az ilyen helyzetekre van. Sok baba alszik ilyen mélyen. Ilyenkor kicsit rázd meg. Ha esetleg túl sűrűn fordul elő, akkor nézesd meg orvossal, akkor te is nyugodtabb leszel.
3/21 anonim válasza:
# 1/2
Kit érdekel a statisztika ha az ő gyereke egy a millióból?
Ettől függetlenül tényleg nem kell rettegni, ezért találták ki a légzésfigyelőt.
4/21 anonim válasza:
Egyszer nekünk is volt ilyen. Nagyon megijedtem! De szerencsére többször nem fordult elő! Nyugodj meg! Ha baj van, riaszt a légzésfigyelő!
5/21 anonim válasza:
igen volt, sokszor és nem tévesen.
ez a lényege a légzésfigyelőnek, hogy jelez neked, ha baj van. lehet, hogy magától is vett volna levegőt, de az ilyen picik könnyen "úgy maradnak", ha nem avatkozik közbe a szülő.
ne rettegj, csak használd a légzésfigyelőt!
6/21 A kérdező kommentje:
és szerintetek is keltsem fel egyszer éjszaka ahogy a védőnő mondta? szerinte nem jó hogy 6 hetesen átalussza az éjszakát..
2014. júl. 9. 12:10
7/21 anonim válasza:
minek kéne felkelteni? nem értem :)
8/21 anonim válasza:
Itt a gyakorik is van egy történet ahol meghalt a baba (ott nem volt légzésfigyelő).
9/21 A kérdező kommentje:
azt mondta a védőnő hogy akkor nem fog olyan mélyen bealudni hogy kimaradjon a légzése.
2014. júl. 9. 12:37
10/21 anonim válasza:
Én nem kelteném, viszont ha ez nem egyszeri eset lesz, akkor elvinném alváslaborba, alaposabb kivizsgálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!