Szólt a légzésfigyelő éjszaka. Valakinek volt ilyen?
Én sem kelteném, meg fogja szokni aztán meg majd pisloghatsz hogy egy évesen is még nem alussza át az éjszakát.
Van ilyen hogy besipol a légzésfigyelő, sokszor tévesen. De lehet nálatok éles volt, de amúgy meg rendben van minden.
Az a lényeg, hogy tudd mit kell csinálnod ha besipol élesen a riasztó!!!!! Lehet van a neten is videó, de a mentők kiérkezéséig neked kell a keringést fenntartanod! Van ilyen tanfolyam is.
Lehet ez egy egyszeri eset volt és többet nem lesz, ezért sem kellteném, de ha még mondjuk 3 ilyen lenne akkor lehet inkább megszakítanám az alvását.
Amúgy még azt lehet, hogy nem kelted fel csak círógatod, így a mélyebb alvásból kijön, de még nem ébred fel. Remélem érthető, hogy kicsit simized a buksiát, várod hogy kicsit mozgolódjon, utána békénhagyod. Így nem kellted fel, de mégsem fog olyan mélyen aludni.
Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy amíg nem éri el az 5 kg-ot, addig ne engedjem, hogy 5 óránál tovább szoptatás nélkül maradjon, mert nagyon leesik a vércukra. Ezért egy szoptatás minden éjszaka van.
Nem tudom, hogy igaza van-e, de nekem is jól esik, hogy egyszer leszivja a melleimet, igy nem feszül annyira és jobbat alszok utána.
befektették megfigyelésre a kisfiamat :(
utolsó igazad lehet, ugyanezt mondták a heim pálban. úgyhogy inkább én is keltegetem minthogy ennyire durván leessen a vércukra.
a vércukrot akkor nézik is a kórházban? És valóban leesik neki?
Azért jó hogy bevitted a kórházba és nyilván úgy cselekedj ahogy tanácsolják. Mi nem szólunk bele, véleményt írunk. Én sem keltettem volna, de ha egy ilyen miatt bent lennénk és gond is lenne pl vércukor akkor nyilván már más a helyzet és nem az a lényeg, hogy végigaludja az éjszakát, hanem hogy ne legyen baj.
én nem értek hozzá, de a sürgősségin így magyarázta a doki: a kisbabák kizárólag az anyatejből nyerik a vércukorszintjükhöz szükséges anyagokat, és emiatt ha túl sokáig nem esznek akkor leesik. a tünetek ugyanazok mint a felnőtteknél, szédülés, ájulás, és éjszaka annyira le tud esni ilyenkor hogy már sírni sincs ereje hogy éhes, és a légzése is kimaradhat.
hát nem tudom van benne logika, én ezek után inkább nem kockáztatok.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!