Miért nem alszik a két hetes baba?
Az első itthon töltött hét után csak 70g-ot hízott, ezért kaptunk tápszert kiegészítésnek. Azért nem értem, hogy miért csak ennyit hízott, mert amúgy van tejem. Sajnos csak kézi fejőm van, ahhoz meg nincs lelkierőm.
Ma is egész nap rajtam volt, mert csak így alszik. Viszont én így nem tudok tőle semmit csinálni, aludni se...Ha már azt hiszem hogy mélyen alszik és berakom a kiságyba kB 10 perc múlva kinyílik a szeme és ki kell vennem.
Nem tudom mit csinálok rosszul. Nem etetem elég sűrűn azért nem gyarapodott eleget? Az altatást se értem....nem akarom elkapatni, nyilván nekem se jó hogy egész nap rajtam van.
Most evett, kB fél órát szopizott összesen. Mind a két mellemből szokott enni a doktornő javaslatára. Utána kínáltam tápszerrel de nem kérte, alszik de nem mélyen.
Már nagyon fáradt vagyok, állandóan fáj a fejem. Kérlek ne bántsatok. :(
Kedves utolsó!
Így van ahogy leírtad. Nagyon köszönöm a kedves szavakat! 😊
Kitartás Neked is! 🤗
Látod! Minden kialakul és könyebb lesz.
Az én kicsim nappal rajtam csüng éjszaka alszik, egész éjszaka és délelőtt alszik, csak enni kel fel, nappal a baba kocsiban alszik csak nyugodtan de keveset.
De nem panaszkodom, mert minden kialalkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!