Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik a két hetes...

Miért nem alszik a két hetes baba?

Figyelt kérdés

Az első itthon töltött hét után csak 70g-ot hízott, ezért kaptunk tápszert kiegészítésnek. Azért nem értem, hogy miért csak ennyit hízott, mert amúgy van tejem. Sajnos csak kézi fejőm van, ahhoz meg nincs lelkierőm.

Ma is egész nap rajtam volt, mert csak így alszik. Viszont én így nem tudok tőle semmit csinálni, aludni se...Ha már azt hiszem hogy mélyen alszik és berakom a kiságyba kB 10 perc múlva kinyílik a szeme és ki kell vennem.

Nem tudom mit csinálok rosszul. Nem etetem elég sűrűn azért nem gyarapodott eleget? Az altatást se értem....nem akarom elkapatni, nyilván nekem se jó hogy egész nap rajtam van.

Most evett, kB fél órát szopizott összesen. Mind a két mellemből szokott enni a doktornő javaslatára. Utána kínáltam tápszerrel de nem kérte, alszik de nem mélyen.

Már nagyon fáradt vagyok, állandóan fáj a fejem. Kérlek ne bántsatok. :(

2021. nov. 20. 01:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gondjaim vannak ezzel az állandóan ölben levéssel nappal. Éjszaka szerencsére nagyon jól alszik. Amikor ott vagyok a kiakadás szélén, hogy egész nap nem csináltam semmit. Magamra semmi idő alig eszek, a fogam nincs megmosva stb. Bele gondolok, hogy egy kis embert nevelek akit én hoztam a világra és ez olyan szeretettel áraszt el, hogy nem bánok belőle egy percet sem és ami van az ideiglenes, csak most újszülött/kisbaba, ki kell élvezzem minden percét. Azért néha kikészülök meg a szülés utáni fájdalmak zavaróak. De teljesen normális ha kiakadsz csak próbálj meg ezekre gondolni és máshogy fogod szemlélni a kisbabád akinek te jelented a világot, a menedéket és a nyugalmat.
2021. nov. 27. 15:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Így van ahogy leírtad. Nagyon köszönöm a kedves szavakat! 😊

Kitartás Neked is! 🤗

2021. dec. 12. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Hogy alakulnak a dolgok?
2022. jan. 9. 00:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed. 😊 Ahogy nől úgy alakulnak a dolgok, már elmúlt 2hónapos. Nappal még mindig csak rajtam alszik, szüksége van a közelségemre. Éjszaka viszont szépen alszik már a kiságyban. Általában kétszer kel éjszaka enni, utána alszik tovább. Néha néha előfordult hogy az éjszakai evés közben felébredt, nem tudom miért. Akkor fent volt egy, másfél órát utána aludt vissza. De ilyen ritkán fordul elő szerencsére. Ma még nem sikerült ennem, de majd ha felébredt.😊
2022. jan. 10. 11:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Ti hogy vagytok? 😊
2022. jan. 10. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Látod! Minden kialakul és könyebb lesz.

Az én kicsim nappal rajtam csüng éjszaka alszik, egész éjszaka és délelőtt alszik, csak enni kel fel, nappal a baba kocsiban alszik csak nyugodtan de keveset.

De nem panaszkodom, mert minden kialalkul.

2022. jan. 11. 13:06
 17/19 A kérdező kommentje:
A babakocsiban elalszik nappal? Vagy még mindig rajtad alszik? Hogy csináljátok?
2022. jan. 14. 15:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Nappal a baba kocsiban altatom, bent a nappaliban van a baba kocsi a hálószobánkban pedig a gyerekágy. Miután evett beteszem a babakocsiba, megyünk pár kört a nappali közepén és már alszik is. Hamar felébred, nem alszik sokat egyszerre de a baba kocsit meg tudom mozgatni és ha szerencsém van alszik még egy kicsit. Ha a konyhába vagyok oda viszem kocsistól együtt. Ha ébren van és látja hogy ott vagyok még az is lehet el fekütgél pár percet sírás nélkül is. Próbáld ki, lehet megkönnyítni neked is az ide oda mászkálást a házban.
2022. jan. 14. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem mondani, hogy már leszokott a mellkason alvásról telljesen magától, lehet már nem kényelmes neki. Addig szokott az ölömben aludni amíg elalszik utánna lerakom, de van amikor 5× is felveszem-leteszem mert megébred.
2022. jan. 14. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!