Mikor mehetek babalátogatóba?
30# Az a baj, hogy én megfogalmaztam kb. ugyanazt, amit te, csak a másik oldalról és azt is leírtam, hogy hadd döntse ezt el a fiatal pár, a család pedig tartsa tiszteletben, de te olyan bicskanyitogató stílusban írod a provokatív megjegyzéseidet, hogy elképesztő. Totál másról beszélsz. NEKED nincs igényed a családra, mert NEKED gáz, ha körülugrálnak, meg segíteni akarnak. Én sem szorulok rá a segítségre és megtudnánk mindent oldani ketten is, de miért zárjak ki embereket az életünkből, akikkel jó a kapcsolatunk, akik szeretnek és akik segíteni szeretnének úgy, ahogy mi is viszont segítünk nekik szívesen, ha éppen ők kerülnek új élethelyzetbe!? Egy kicsit te kevered a szezont a fazonnal, amikor elvárásokról beszélsz, mellesleg teszed ezt olyan ellenszenvvel, mintha degeneráltaknak beszélnél. Bántott valaki?
Én elfogadom, hogy te más vagy és te úgy gondolkozol ahogy, de te se ragassz itt másra olyan szavakat, minthogy ingyenszitternek nézi a családot, vagy takarítónőnek, ha nem érted a másik tábor érveit.
Az előző kommentemből azt kifelejtettem (és ezt most nem is neked szánom), hogy SZERINTEM igenis nem csak egy kis család születik, hanem a nagy család is bővül. Vagyis szerintem is, tágabb értelemben is családdá kell válni. Ez nem "anyámról leválás" kérdése. A nagyszülők életében is óriási dolog egy unoka születése, főleg ha az elsőről beszélünk. Hogy a nagy találkozásra ki mikor tart igényt, az más kérdés.
Bocs az offért, de ha valaki megértést vár, amit mellesleg részemről meg is kap, akkor ő se pocskondiázzon fennhangon másokat csak azért, mert esetleg más módon, szerető családban, közeli viszonyban élnek és igenis szeretnék megosztani már az első napjaikat is egymással. Lehet ellenvéleményt nyilvánítani, de ezt kulturáltan is meg lehetne tenni.
Nem is értem,ha NEKTEK jó ha ott van a család szülés után,akkor annak..mi köze van a kérdéshez?
"Mikor mehetek babalátogatóba?"
A kérdező családtagjai NEM szeretnének vendégeket fogadni egyenlőre.Tehát nem mehetnek oda akármit vettek (ami a napokban hasznos csak..? Mit? 🤨) addig semmiképpen ameddig azt nem mondják,hogy kész vannak a vendégek fogadására és lehet menni.
Történet vége.Ne állíts oda,ne sértődözz,ne keresd a konfliktust.Sok oka van,hogy ilyenkor az ember egyedül akarjon lenni.
AKKOR IS,HA MÁS EMBER NEM AKARNA! ŐK AKARNAK! Tiszteletben kell tartani.
Gyakorin mindenkit lepontoznak. Totál mindegy, nem kell figyelembe venni, pláne nem kell miatta sértegetni bárkit is. Értelme sincs ennek a pontozósdinak. Az egymás torkának ugrásnak sincs olyan témában, amit az egyik fél A-ként lát jól, a másik fél meg Z-ként. Engem nem zavar A, ha én képviselem Z-t, csak ne vegyük azt a természetesnek, mert elég széles a skála A és Z között, ami amúgy teljesen normális hozzáállás lehet.
Vissza kell olvasni és látni fogod, hogy hol és miért jelent meg az "ellentábor" (engem nem különösebben érdekel, így nem vettem rá a fáradtságot), de én pl. azért kommenteltem ide az első megjegyzésem, hogy NEKEM hogy a természetes, mert annyira nyomatták itt sokan, hogy csak A az elfogadható, hogy nem bírtam nézni.
Az sem tartozik ide szervesen, hogy régen mi volt a divat, még is jó sokan reagáltak rá. Ahogy most sem "divat szerint" járnak el egyének, régen sem aszerint jártak el.
Ez egy ilyen hely. Témától függetlenül alakulnak ki vélemények, amit normálisan is lehet közelíteni, vagy max annyival lezárni, hogy nem vagyunk egyformák.
Mikor mehetek babalátogatóba?
Amikor azt mondják, hogy mehetsz.
Ti mikor mentetek/jöttek hozzátok testvérek?
A baba 1 hónapos korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!