(Újdonsült) anyukák, minek örülnétek/örültetek ajándékként?
Úgy gondoltam, meglepném anyát is valamivel, nemcsak a babát. 🙂
Apa ajándékát könnyen lerendeztük, de nem tudom, egy anyuka minek örülne ilyenkor? Segítsetek légyszi, hátha együtt kitalálunk valami jót. 🙂
Füldugó, hangtompító 😂
Amúgy egy jó minőségű kozmetikumok, leginkább krémek, szérumok, pakolások, fürdőbomba, egy jó minőségű bor, ha szoptat majd megossza ha már nem fog.
Én fürdősónak nem örültem volna. Alig vártam, hogy kádban fürödhessek végre így is, kínszenvedés volt az a 6 hét. Amúgy friss a tapasztalat, 3 hónapja szültem.
Én is ajándékutalványt preferáltam volna bababoltba, de sajnos hasonlót nem kaptam (meg úgy kimondottan én nagyon senkitől semmit, csak a férjemtől).
Babanapló esetleg, ha még nincsen.
Könyveknek is nagyon örültem volna, ami az elkövetkezendő hónapok fejlődéséről szól, vagy babamasszázsról ilyesmi.
Édességek, egészséges nasik
Én nem igazán akartam volna utalványt. Szülinap/névnapra en pl mindig azt kapok a barátoktól, és a hajam égnekáll, mert sokszor kaptam olyant, hogy abba a boltba pl életemben nem is jártam.
(Én pl nem járok rossman, dm és tarsaiba...)
Nálam a csoki volt a nyerő. Kb mindenki aki jött nekem deszertet, csokit, gyümölcslét hozott, apának egy üveg bort, babának vagy egy rucit, vagy egy kis játékot.
Ha mi megyünk babázni, én is ezeket szoktam vinni
Gyerekvigyázás kupon! Komolyan. Az újdonsült szülők úgyis mindent IS megvesznek, azt a márkát, ami bevált, abban a boltban, ahol megszokták. Az édesség például nálam szoptatás alatt valahogy nem csúszott.
Na de az idő! Az nem megvásárolható.
Én marhára örültem volna, ha valaki kérés nélkül felajánlotta volna, hogy 2 etetés között két órát vigyáz a gyerekre, amíg én alszok/pihenek/sportolok/filmezek/akármi. Igaz, nehéz eset volt, nagyon keveset aludt napközben.
Vagy főtt kaja, aminek még nagyon örültem. Jó kis laktató, házikoszt.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!