(Újdonsült) anyukák, minek örülnétek/örültetek ajándékként?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, meglepném anyát is valamivel, nemcsak a babát. 🙂
Apa ajándékát könnyen lerendeztük, de nem tudom, egy anyuka minek örülne ilyenkor? Segítsetek légyszi, hátha együtt kitalálunk valami jót. 🙂
2021. jún. 9. 21:03
11/14 anonim válasza:
Igazából láthatod kérdező, hogy mindenki másnak örül :) de a legjobb amúgy maga a gesztus, hogy gondolsz az anyára is!
13/14 anonim válasza:
Én nagyon egyetértek a 10-zel, szerintem is a legjobb, ha az ember személyes segítséget ajánl. Ha úgy van, akkor egy kis bébiszitterkedésre, ha úgy van, akkor meg akár gyerekmentes közös programra. Nekem ez többet jelent, mint egy párezer forintos utalvány.
14/14 anonim válasza:
Olvasva a válaszokat kiderült számomra is, hogy ez mennyire egyéni. Én nem örülnék pl.gyerekvigyázás kuponnak, mert szerintem nagyon nyomulós, és hagy döntsem el én, kire bízom a babámat... egyelőre nem tudnám senkire se hagyni.
Nekem amire szükségem lenne, fodrász és pedikűrös, aki házhoz jön. Ha tud valaki ilyet intézni, annak biztosan nagyon örülnék. De amúgy bármilyen apróságnak is. Pl. egy otthoni "mini wellness" kényeztető csomag, könyv (utalvány), bármilyen vásárlási utalvány, minőségi édesség, friss gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!