Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Ti örülnétek neki...

Csajok! Ti örülnétek neki ajándékként egy ilyen fülbevalónak a barátotoktól, szívesen hordanátok?

Figyelt kérdés

Pár napja csúnyán összevesztünk a barátnőmmel , és szeretnék neki valami szép ékszert venni , amivel tudom érzékeltetni,

hogy nagyon fontos számomra és nem akarom elveszíteni.(Azért is szív formájú a fülbevaló) Vagy ,ha szerintetek ez nem alkalmas,

tudnátok hasonló , szív alakú fülbevalót mutatni?(van hasonlója már nyakláncba , ezért kéne csak kizárólag fülbevaló)

Életkort írjatok válaszba.

2015. márc. 25. 16:46
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
2015. márc. 25. 16:48
 2/17 anonim ***** válasza:
68%

Sosem értettem, hogy miért gondolják azt a férfiak, hogy egy csillogó ékszerrel vagy egy csokor virággal minden el van intézve. Ez szerintem csak a filmekben működik, én biztos, a fejedhez vágnám (már bocsi :D ) és csak még jobban leordítanálak.

Egy csúnya veszekedés után, egy normális, őszinte beszélgetésnek és összebújásnak örülnék, ékszernek semmiképp. Vagy valami olyannak, amit a két kezeddel csináltál, amin tényleg látnám, hogy foglalkoztál vele, nem csak bementél egy boltba és megvetted.

2015. márc. 25. 16:52
 3/17 anonim válasza:
csak a lógós fülbevalókat szeretem, szóval nekem nem tetszik, de aranyos tőled, hogy gondolsz erre :) inkább örülnék egy jó programnak, mint fülbevalónak. Sok sikert a kibéküléshez! 16/L
2015. márc. 25. 16:54
 4/17 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Lemaradt, hogy 25L

2015. márc. 25. 16:56
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem ismered körülményeket,ezért kérlek ne okíts. Ékszerről kérdeztem véleményt,maradjon is ez a téma:)
2015. márc. 25. 16:56
 6/17 Nisa ***** válasza:
72%
Azért ne legyünk álszentek,egy csodás ékszernek minden nő örül! :) Persze,ez nem elég ahhoz ,hogy minden el legyen felejtve,de kezdetnek nem rossz! Le kell ülni megbeszélni a dolgokat,tudni kell bocsánatot kérni,elmondani mennyire fontos számunkra a másik,majd jöhet a meglepi! Egyébként szép az ékszer,én örülnék neki!
2015. márc. 25. 16:59
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

Hát, akkor én nem vagyok elég "nő", mert ékszernek sosem örültem :D

Kérdező: Nem okítottalak, te kérdezted, hogy örülnék-e neki, erről mondtam el a véleményemet (úgy zusammen).

2015. márc. 25. 17:04
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

De mákom van, hogy az én barátnőm minden csillogó szarnak örül. :) Nem nehéz neki kedveskedni, csak el kell találni, melyik kategória jön be neki kinézetre.

Szerintem egy nő örüljön az ékszernek. Persze, én sem várom el, hogy ennyitől elfelejtse a baromságaimat. Én is örülök, ha megfőz rám, vagy rendel egy pizzát. :D

2015. márc. 25. 17:09
 9/17 anonim ***** válasza:

én nem szeretem a szív formájú dolgokat, de ha neki van ilyen nyaklánca, akkor biztos tetszeni fog neki. a formáján kívül nekem sincs semmi bajom vele.

(de én sem örülnék neki, ha ékszerrel akarnál békülni. :D)

2015. márc. 25. 17:12
 10/17 anonim ***** válasza:
26%

Hát kedves 82% ezek szerint nem vagy elég nő ahogy írod. Egyrészt mert álszenteskedsz, hiszen minden nő szereti az ékszereket, még ha nem is mindig viseli őket. Más részt te tényleg nem a kérdésre válaszoltál. Kedves kérdező.

Ne aggódj a nők 99% szereti ha ékszert, bon-bont, virágot kap ajándékba..

Nincs gond azzal sem, hogy szív alakú fülbevalót akarsz adni, de figyelj arra, hogy amit linkeltél nagy köves fülbevalók nem mindennapi használatra van.

De vannak szépek.

Pl:

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 25. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!