Csajok! Ti örülnétek neki ajándékként egy ilyen fülbevalónak a barátotoktól, szívesen hordanátok?
Pár napja csúnyán összevesztünk a barátnőmmel , és szeretnék neki valami szép ékszert venni , amivel tudom érzékeltetni,
hogy nagyon fontos számomra és nem akarom elveszíteni.(Azért is szív formájú a fülbevaló) Vagy ,ha szerintetek ez nem alkalmas,
tudnátok hasonló , szív alakú fülbevalót mutatni?(van hasonlója már nyakláncba , ezért kéne csak kizárólag fülbevaló)
Életkort írjatok válaszba.
Kizárólag az ékszerrel kapcsolatban válaszolok: nekem tetszik, örülnék neki és ha van szív alakú medálja akkor biztos ő is örülni fog neki :) szerintem szép, egyszerű, ízlésesen aranyos.
24N
Én örülnék neki, nekem tetszik! :) Aranyos, visszafogott.
20/L
#10 A kérdésre válaszoltam az első válaszomban, oda van írva: "Egy csúnya veszekedés után, egy normális, őszinte beszélgetésnek és összebújásnak örülnék, ékszernek semmiképp." Szerintem ez egyértelműen válasz arra, hogy "Ti örülnétek neki ajándékként...?"
És mivel nem ismersz, így ne tudd jobban, hogy örülök-e ékszernek vagy sem. Ha azt mondom, hogy nem, akkor az azt is jelenti, nem szokáson álszenteskedni vagy hazudozni, nem szeretem az ékszereke, sosem szerettem őket, nem is hordok ékszereket, amik voltak, azokat is már rég eladtam.
Egy 12 évesnek mi nem jönne be, úgy őszintén? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!