Mikor mehetek babalátogatóba?
Hát én vagyok olyan viszonyban a tesómmal, hogy megmondanám őszintén, ha én és a párom kicsit később szeretnénk az első látogatást.
Egyelőre (23 hetes terhes kismama) el se tudom képzelni, hogy heteket várjak a közeli! családom első látogatására, szükség esetén a segítségükre, de őszinten szólva mindenki más, nem mindenki áll ennyire közel a családjához, stb. Ami alap és szerintem a legfontosabb, hogy kommunikáljatok őszintén és egymás iránti megértéssel!
7 hetes a lányunk. Csütörtökön jöttünk haza a kórházból, pénteken jöttek a keresztszülei, szombaton hugom, vasárnap a szomszédék, hétfőn anya.
Nem azért így naponta, mert én kertem így, hanem mert igy értek rá.
Ha ők, vagyis sógorod így gondolja (tesód meg papucs) akkor hiába erölködsz, akkor sem mehetsz.
Én el nem tudtam volna képzelni, hogy hetekig ne jöjjön senki látogatóba. Már aznap, amikor haza jöttünk a kórházból jött a nővérem, anyukám, apukám. A férjem anyukája és tesójáék is beugrottak. Mondjuk nekem könnyű szülésem volt és teljesen jól voltam.
Ebből is látszik, hogy mindenki más. Nekem nem volt gond egyáltalán, de tiszteletbe tartanám, ha valaki nem szeretne vendégeket fogadni. Mondjuk a nővéremmel megbeszélném azért, hogy legalább az ajándékot hadd adjátok át egy röpke alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!