Minden nagymama betegesem rajong az első unokáért?
Megszületett a bátyam gyereke, mosr 2 éves aranyos de nagyon hisztis kislány.
Azóta anyám megtestesíti mindazt amitől falra mászok. Már már beteg ez szerintem de mondjátok meg ti.
1. Másról se lehet veke beszélni csak a gyerekről
2. Állandóan gügyög affektál a gyereknek..de ne azt a normális szintent képzeljétek el hanem amire mar igy nézel hogy atyavilág.
3. Elhalmozza ajándékokkal, már nem lehet hova tenni (1.5 éves a gyerek könyörgöm)
4. Amikor az egész család covidos volt apám is énis brutál rosszul voltunk csak az érdekelte hogy a kislánynak lement ea hőemelkedése.
5. Mindent megenged neki
6. Mindent ki tudsz hisztizni a hisztinek állandóan teret enged
7. Az egész család az 1.5 éveshez kell hogy alkalmazkodjon. Pl ha valami bent alszik a hálóban, de a kislány tévézni akar a hálóban (másik 3 tv nem jó) akkor anyám leszarja h alszik ott valaki, akkor bemennek es tévéznek. Ez csak egy példa az ezerből.
8. A gyerek személyisége folyamatosan torzul. Egy hiszterika, minden meg van neki engedve. Nem lehet emberek közé engedni, nem fogad szót senkinek pedig nagyon jol erti amit mondunk neki.
Tudtam hogy nagyon fogja szeretni az unokát, de hoás sincs a világon azt egyszerűen nem értem.
Mindig nagyon felnéztem anyámra, de ez amit művel szerintem túlzás. Vagy nem?
Szülők: hát maradjunk annyiban hogy most készülök a gyerekvallalásra de semmit se csinálnék utánuk... viszont a nagymama a legrosszabb.
Vagy ez normális? Ne kövezzetej meg ha igen csak mashol is van a családban kisgyerek és náluk nem tapasztaltam ezt az őrületet.
Inkább szeresse és rajongjon az unokáért mintsem lesz@rja. Az jobb lenne?
Nálunk se az én anyámat se az anyósomat nem érdekli az unokája. Pedig van 4 gyerekünk is. Magasról tojnak bele mi van velük. Ez van. Én örülnék ilyen nagymamának.
16. vagyok. Nem esik nagyon rosszul, most már inkább csak nevetek rajta magamban. Mondjuk én alapból nem kedvelem az anyósomat, így nem is bánom, hogy nem látjuk sokat. A felnőttekkel szembeni viselkedéséről pedig nem is gondolom, hogy jó példa lenne a gyerekek előtt.
Mivel a saját lánya 2. gyereke is csak fele annyira érdekelte már, mint az 1., rájöttem, hogy ez nem a mi személyünknek szól. Inkább ott lepődtem meg igazán, és gondolkodtam el rajta, tényleg ennyire be lehet-e telítődni, vagy inkább túltelítődni az unokázással? Érdekes dolgok ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!