Másnál is úgy gondolják a nagymamák, hogy jobban szeretik a babátokat mint ti magatokat?
Figyelt kérdés
És hogy bírjátok szó nélkül? Vagy mint mondok olyankor ami nem bántó de világossá teszi,hogy az anyukájánál biztos nem szereti jobban?2019. máj. 12. 13:30
1/5 anonim válasza:
De ez így is van. Anyukám jobban szereti a lányomat, mint én magamat.
2/5 anonim válasza:
Ez nem verseny, normális helyen szóba se kerül, hogy kit ki szeret a legeslegjobban. Jól is néznénk ki, ha anyósommal a nagy családi ebéden azon versengenénk, hogy melyik gyerekét vagy unokáját ki szereti jobban. Ez az óvodában oké, az én apukám erősebb, mint a te apukád szinten.
Nálunk egyébként az egyik dédi gondolja úgy, hogy csakis ő szereti a kisfiamat a világon, és a gyerek is őt szereti legjobban. Ehhez látta a most 1,5 éves gyereket háromszor. Mi rá szoktuk hagyni, egy évben háromszor el lehet viselni a dédiszemefénye szöveget, mi úgyis tudjuk, mi igaz belőle aztán ha a gyerek beszélni fog, majd kikéri magának. Vagy nem. Az már az ő döntése lesz. Teljesen mindegy, hogy más ember mit gondol.
3/5 anonim válasza:
Nem igazán értem. Anyukád jobban szereti a gyerekedet mint téged? Ha erre gondoltál, szerintem ez teljesen normális. De nem is jobban szereti, hanem máshogy.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem,félreírtam,bocsánat! Úgy értem hogy a mama úgy gondolja, jobban szereti a babámat mint én. Én nem versengenék,de ő meg hangosan hajtogatja a különböző megjegyzéseket aminek az a lényege h csak ő szereti én meg kb a gazdatest voltam és ennyi a szerepem. Nagyon zavar.
2019. máj. 12. 15:00
5/5 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen, nem is értem. Milyen helyzetekben mond vagy sugall ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!