Mennyit hagyjátok "magára" a babátokat?
Próbálom nem egyedül hagyni amikor csak lehet, de nyilván egyedül is kell tudnia játszani, úgymond. Vannak olyan időszakok viszont mikor kénytelen vagyok. Pl főzés vagy mondjuk szalad a lakás. Szóval néha mikor jó kedve van nem éhes nem álmos felteszem a pihenőszékben az asztalra (fölé logatva a játékok) közben beszélek hozzá mikor főzök.
Amikor meg a játszó szőnyegen vagyunk, hasán vagy hátán van játékokkal,akkor úgy szoktam hagyni, hogy mellette vagyok, de nem szólok bele , nem játszok vele. Utána már igen de kicsit hagyni szoktam.
Ti mennyit hagyjátok hogy egyedül jatszon? Mennyit van magara hagyva. Vagy egész nap foglalkoztok vele ébren?
Sokat játszik egyedül kis kora óta. Akár egy órát is többször. De van olyan nap h fel órát vagy 5percet sincs el magában.
Kell tudniuk egyedül is játszani. Emiatt kicsit se érezd magad szrul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!