Olyan anyuka akinek anyatejes babája több hónapig sem
aludta át az éjszakát válaszoljon. Mikortól aludt
végig a kicsi éjjel?
Figyelt kérdés
Konkrét tapasztalatok érdekelnek, és csak a szoptatós anyukáké, tudom, hogy a tápszeres babáknál máshogy van.
2008. dec. 12. 23:45
1/9 anonim válasza:
A nagyobbik lányom 2,5 éves korától aludta végig az éjszakát, addig éjjel 1* felkelt cicizni, innentől pedig 3 éves koráig csak este és reggel cicizett.
A kicsi 2,5 éves, és még ő is felkel 1* éjszaka.
2008. dec. 13. 00:04
2/9 anonim válasza:
A nagyobb gyermekem 2 hónapos korától nem kellt fel cicizni,8 hós korára elapadt a tejem.
A kissebbik 13 hósan is 3x kelt éjszaka,aztán elapadt a tejem.
Ez a dolog gyerekfüggő.:)
2008. dec. 13. 06:42
3/9 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam 6,5 hónapos és még egyszer sem aludta át az éjszakát van hogy kétszer kel szopni, de van hogy 5-6szor is. Nem tudom mikor fogja végig aludni az éjszakát, sőt úgy vettem észre hogy minél nagyobb annál "rosszabb" lesz! Sokan azt mondják, hogy a hozzátáplálás után egyre jobb lesz nemrég kezdtük, remélem igazuk lesz! Azt mondjuk észrevettem, hogy újabban napközben nem nagyon akar szopni inkább csak játszik a cicivel, viszont éjjel ha olyanja van 20-30 percet is lóg rajta. Én is kíváncsi vagyok ki mit válaszol a témában.
2008. dec. 13. 08:23
4/9 anonim válasza:
A lányom 11 hónapos lessz,de me´g egy e´jszakát sem aludt át.Minden éjjel 4x 5x felébred,és csak sopival alszik vissza.Mindent eszik már.Vacsira is szilárdat kap majd szopi és alszik....
2008. dec. 13. 09:07
5/9 anonim válasza:
Két és fél hónaposan már átaludta az éjszakát. Mai napig alszik éjszaka most vagyunk 6 hónaposak.
2008. dec. 13. 11:13
6/9 anonim válasza:
Az én fiam 5 és fél hós 3 óránként felkel cicizni, de szerencsére bôfi után rôgtôn visszaalszik. Szerintem is gyerekfuggô a dolog, ezt nem lehet általánosítani... Minden baba más. Én is már várom mikor alussza át az éjszakát, de lehet hogy csak 1-2 év múlva. Turelem, szeretet megold mindent.
2008. dec. 13. 16:20
7/9 anonim válasza:
én is azt gondoltam hogy az én fiam soha sem fogja átaludni az éjszakét és láss csodát kb.3,5 hónapos volt amikor egy cicizés majd még egy cicizés kimaradt éjszaka. Most este 11-kor elalszik és reggel 6-7 kor ébred cicizni.
2008. dec. 13. 21:05
8/9 anonim válasza:
kb 1 hónapja, tehát 7,5 hósan kezdte el végig aludni. 8-kor fekszik, reggel 6-7 körül kel szopizni. Még 5x szopizik.
2008. dec. 13. 21:42
9/9 anonim válasza:
Lassan négy hónaposak vagyunk, és a kislányom még néha felkel szopizni.3 hónapos kora óta kezdte átaludni az éjszakát este 10től reggel 7ig, de ma éjszaka például kétszer kelt fel szopizni.Nem mindig egyformák az éjszakáink.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!