Más is unja már ezeket a nagyon cifra, babakék v. cuki r. szín babanaplókat? Nektek milyen van? (ha van) És honnan?
Tudom, hogy van, akinek tetszik az ilyen, ez teljesen rendben is van, csak én nem találok ezen kívül másmilyet.
Ezért én scrapbook-ot csináltam a lányomnak, mert nem találtam mondjuk sárgát vagy zöldet és nem akartam egyen-rózsaszínt a kislányomnak, meg nem is tetszettek, de tervezzük a tesót és akkor már nem lesz ennyi időm egy albumot felépíteni.
Ti hol vettetek "különlegeset"? Vagy letöltöttétek? Csináltátok?
Adátok pár ötletet?
Én az unokatestvérem lányának születése elgy csináltam egy babanaplót=) Kemény borításút papírból, belülről hasonló mint az egyen naplók,csak ez kézzel van írva, szép dőlt és cifra betűkkel(de nem csicsás=)), kézzel illusztráltam bele(tollal meg ceruzával) és ugyan úgy hagytam ki helyet fényképeknek.
Kívülről vajszínű volt, belül a lapok nagyon- nagyon halvány rózsaszín.Az egész gyűrtes papírból van. A lapok szélére kis babajátékokat is rajzoltam=)
Jobban örült szerintem mint ha vettem volna.De szerintem is nagyon szép lett=D
Szerintem te is barkácsolj nyugodtan, később is jobb lesz visszagondolni rá,amikor készítetted szíved-lelked beleadva csináltad=)nem csak megvetted és kitöltötted.
Nekünk ilyen van..szerintem nagyon aranyos, és nem az a tipikus:):)
Köszönöm!
A kézzel készítéshez nem kedvem nincs, hanem időm. Indítom a vállalkozásomat, plusz háztartás, kert, gyerek, a következő babával hogy szakítok majd időt egy teljesen egyedi albumra?
Rajzolni sajnos nem tudok, sem szépen írni. Képeket, kereteket, hátteret tudok készíteni, de a kézügyességem hagy maga után sok-sok kívánni valót.
A Micimackós aranyos, máris jobb, mint amiket én láttam. Csak a M.macit nem bírom :-(
"...később is jobb lesz visszagondolni rá,amikor készítetted szíved-lelked beleadva csináltad..."
Ezért csináltam az albumot én is sk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!