Babám sokat volt kézben, most nem nagyon akar egyedül lenni - elcsesztem?
Nem tudom, hogy ez mennyire baj, mert a környezetemből sokaktól megkapom, hogy elcsesztem a babám, mert sokat volt a kezemben. Valóban sokszor vettem fel a babát, de nem tudtam volna lennhagyni a kisszőnyegén, amikor sírt. Meg valahogy úgy is érzem, hogy ez normális, hogy a pici baba sokat szeretne testközelben lenni (egyébként 4 hónapos), mert erre van igénye, a hordozást sem véletlenül találták ki...mostanában még bújósabb lett, imád kézben lenni, leginkább azt szereti, ha sétálok vele a házban és a kertben. Kevés ideig van el a szőnyegen, kicsit olyan, mintha a játékaira is ráunt volna. Valóban elcsesztem, hogy sokat volt kézben, vagy ne hallgassak a környezetemben élőkre? Mit gondoltok? Nem kellene jobban "önállósítanom"?
Egyébként nagyon vidám, mosolygós, nevetgélős kisbaba.
Az enyém sokat volt kézben ahhoz képest teljesen jó ütemben fejlődött.Időben emelte a fejét,nagyon szépen tudta hosszan kitámasztani magát,ülni is felült 6-7 hónap közt,kúszott is,mászott is (visszafelé főleg 😂),álldogált is tárgyak mellett,lépegetett is,most már jár és szalad.:)
Ha az agy és a test is megérik egy bizonyos tevékenységhez,képes lesz megtenni valamit amit addig nem akkor nem fogja egy pillanatig sem vissza tartani az ölbe vétel semmitől.
Ha láttad volna a fiam milyen boldog volt amikor tanult járni,el sem tudom hinni a mai napig,hogy hogyan lehet annyira boldogan lépkedni. :D
..ettől függetlenül egy kis utca szakasz utcán én cipelem,mert hiába szeret sétálni nem izgalmas hogy semmit nem lehet tapizni,kocsikat és kirakatokat főleg nem..😂
4 hónaposnál normális, nekünk is sokat volt kézben akkor amikor akart.
Már 9 hónapos mászik bútorok mellett lépked, egyedül él van.
Ne hallgass rájuk , jól csinálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!