Babám sokat volt kézben, most nem nagyon akar egyedül lenni - elcsesztem?
Nem tudom, hogy ez mennyire baj, mert a környezetemből sokaktól megkapom, hogy elcsesztem a babám, mert sokat volt a kezemben. Valóban sokszor vettem fel a babát, de nem tudtam volna lennhagyni a kisszőnyegén, amikor sírt. Meg valahogy úgy is érzem, hogy ez normális, hogy a pici baba sokat szeretne testközelben lenni (egyébként 4 hónapos), mert erre van igénye, a hordozást sem véletlenül találták ki...mostanában még bújósabb lett, imád kézben lenni, leginkább azt szereti, ha sétálok vele a házban és a kertben. Kevés ideig van el a szőnyegen, kicsit olyan, mintha a játékaira is ráunt volna. Valóban elcsesztem, hogy sokat volt kézben, vagy ne hallgassak a környezetemben élőkre? Mit gondoltok? Nem kellene jobban "önállósítanom"?
Egyébként nagyon vidám, mosolygós, nevetgélős kisbaba.
Van amikor a 14 hónapos fiam is kézben lenne egész nap.
De ha ilyen kicsinek a kezedbe szoktatod a mozgásfejlődésben lemaradhat.
Próbáld többet lerakni a játszószőnyegre maximum ülj mellette, hogy lásson.
Ugyan ne beszélt butaságot 1-es, dehogy marad le a mozgásfejlődésben...
Kérdező, semmit sem csesztél el. Természetes,hogy egy ilyen pici baba testközelben szeretne lenni. Sőt, később is lesznek anyás időszakok. Nagyon jól csinálod,mindig hallgass az ösztöneidre, ne másokra.
Nem beszéltem butaságot!
A Dévényes mondta nekem.
Vinnem kellett az első gyereket mert feszes volt az izomzata.
Akkor mondta, hogy ha egy mód van rá a földön legyen a gyerek.
Én nem írtam érthetőbben sajnálom.
Persze én is felvettem amikor hisztis és nyűgös volt.
Nekem ezt mondta a Dévényes:
Szakaszosan kell rászoktatni a gyereket.
Mindig egy kicsit tovább legyen a földön.
Először 15 percet kellett a játszószőnyeg alatt lennie és mindig egy kicsit tovább.
Nem azt mondtam, hogy 0-24-ben legyen a földön.
Próbáltam lefoglalni és játékokkal körberakni, hogy beinduljon a forgás.
Két hétig szenvedtünk mire már fél órát is elvolt egyedül.
Én is megmondtam anno anyámnak, amíg nem ő cipeli, mit fáj neki, ha ölben van a baba? Pláne egy 4 hónapos!!!!
Szóval csodás anyukája vagy a babádnak, szuperül csinálod!!!! 🥰🥰 Lesz majd idő, mikor rohansz utána egy pici ölelésért 😉
Miért,hol akarjon lenni,ha nem a kezedben? Óriás keréken?
Az is egy idióta f*sz aki ilyet mond,még hogy elcseszted..:D
Szüksége van a testközelségre,mert még kicsi.Majd ha már el kezd járni fogja még ő el is lökni a kezed,hogy hagyd egyedül menni..
És az is téves meglátás,hogy ha sír és felveszed elcseszed.Akkor cseszed el,ha érzelmileg elzárkózol előle és nem segíted amikor neki szüksége lenne rá.
Aki gyereket szül készülök fel rá,hogy az majd az ölében akar lenni,a közelében,mert az anyja vagy,az egyetlen aki neki igazán fontos az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!