Mikor köszöntött be nálatok a hiszti és a dac korszak? Meddig tartott?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 16:36
1/11 anonim válasza:
16 hónaposan és javában tart.
20 hónapos kisfiú
2/11 anonim válasza:
Nyáron kezdődőött,jövő héten lesz 1,5 éves.
Mivel van egy nagyobb fiam, a lányom a hisztjével nálam semmire sem megy:-)))))))
3/11 anonim válasza:
hát, már pár hónapja tart, olyan 1 hónapja már komolyabban megy, és gondolom még komolyabb lesz.....20,5 hónapos a kislányom
4/11 anonim válasza:
Lányunknál 17hónaposan kezdődött, még csak egy hónapja, de néha katasztrófális :o)) A hajam is égnek áll :o)
5/11 anonim válasza:
Szia!az én lányom most lesz 1 éves,de már most hisztis,nem tudom mi lesz így később,ha valamit elveszek tőle amivel nem szabad játszani,el kezd kiabálni,de nem sír,csak úgy tesz(mert könny nincs)meg kiabál.Nálunk korán kezdődött,túl korán.
6/11 anonim válasza:
Szia! Kb 15 hónapos korában, még tart. De szerencsénk van, mert a figyelemelterelés mindig bejön, jó természetű a kisfiunk.
7/11 anonim válasza:
A kisfiam soha nem volt egyszerű eset (skorpió csillagjegyű, kos aszcendenssel). :-) Igazából már 1 éves korától azt hittem, hogy ez már a hisztikorszak. De a nagyon durva földhözvágós időszak kb. 18 hós korában kezdődött. Azóta rendesen ijesztőek a hisztik. Ha valami nem sikerül neki (mondjuk egymásra tenni az építőkockákat) vagy megtiltunk neki valamit, akkor torkaszakadtából üvölt. Mikor látja, hogy még ezzel sem győzött meg minket, akkor jön a tárgyak hajigálása, az asztal feldöntése, majd ha ez sem használ, akkor megpróbál ütni-rúgni minket. Mikor ez sem sikerül, mert nem engedjük, akkor a fejét kezdi el beleverni a padlóba tiszta erőből. Ezt különben bárhol képes megcsinálni. Na, nálunk ilyen a hisztikorszak. Ezekből a hisztikből nem ritkán 10-20 is van egy nap. :-) Azt, hogy meddig tart, még nem tudom. 23 hós jelenleg és még javában tart. Hiába vagyunk vele következetesek és igyekszünk kiiktatni minden hisztiforrást, mégsem akar alább hagyni a dolog. Most már olyanokon is képes kiborulni, hogy miért van rés a kanapé és a fal között. Ezekkel meg ugye, nem lehet mit kezdeni.
8/11 anonim válasza:
hiszti másfél évesen kezdődött
dackorszak 2 évesen
most 2.5 éves és a mai napig tart, főleg a dac korszak. borzalmas:(
9/11 anonim válasza:
1,5 évesen kezdődött és még mindig tart. Jan-ban lesz 4 éves... :)
10/11 anonim válasza:
egy éves korában kezdődött,1 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!