Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog végre rendesen aludni?

Mikor fog végre rendesen aludni?

Figyelt kérdés
5 hetes, iszsz baba, aki max 2,5 orat alszik, úgy hogy kozben csititgatni kell, mert nyoszorog. Anyukák, akik ebben a cipőben vannak/ voltak lesz normális alvó a gyermekem? Vagy berelhetem a szobám a dilihazba? :D más anya is így érzi magát? 5 hete max 3 orat aludtam egyszerre..
2021. nov. 1. 04:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
#16: az extra rossz alvò lànyom mellett en is dilihàzba akartam menni, de a dackorszakot meg simàn bìrom. Teljesen màs a kettő. Az egyik arròl szòl, hogy te, mint anya mennyire tudod kezelni a sajàt èrzèseidet. A màsik pedig arròl, hogy egy nagyon alapvető èlethez szüksèges dolgot rendszeresen megvonnak tőled.
2021. nov. 1. 13:55
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Megjósolhatatlan. A 20 hónapos lányom még mindig nem alussza át az éjszakákat. Nappal nagyon max 1,5 órát alszik. Még élek pedig az elején én is ugyanazt éreztem mint te. De beleszokik az ember. Fel se tűnik már, hogy nem alszom. Nekem a normális énidő és feltöltődés hiányzik.
2021. nov. 1. 23:01
 23/23 A kérdező kommentje:

22

Hát igen, azt elhiszem.

2021. nov. 2. 03:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!