Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog végre rendesen aludni?

Mikor fog végre rendesen aludni?

Figyelt kérdés
5 hetes, iszsz baba, aki max 2,5 orat alszik, úgy hogy kozben csititgatni kell, mert nyoszorog. Anyukák, akik ebben a cipőben vannak/ voltak lesz normális alvó a gyermekem? Vagy berelhetem a szobám a dilihazba? :D más anya is így érzi magát? 5 hete max 3 orat aludtam egyszerre..
2021. nov. 1. 04:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%

5 hete max 3 órát aludtál egyszerre?

Mégis mire számítottál?

A babák ilyenek. 3óránként éhesek lesznek, te tekeri a hadukat k{zben a puki, vagy nyomja a böfi stb.

A lányom első átaludt éjszakája 4 ÉVESEN volt.

Igen nagyon car. És megpróbálsz mindent csak h aludjon.

De egy 5 hetes bsbátólne várd el h "átaludja az éjszaját" mert nagyon kevés kicsi képes erre.

A 1,5 éveseimnek még nem volt átaludt éjszakájuk. Sőt felváltva kelnek.

Nekem ilyen rossz alvók jutottak.

2021. nov. 1. 05:33
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
A fiam 3 hónapos korában aludt 6 órát egyben. Addig 3 óránként kelt,vagy 4.
2021. nov. 1. 05:36
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

A 3 óra egyben teljesen átlagos és jó, főleg 5 hetesen. 2-2,5 éves koráig egyébként is folyton változik: fogzás, mozgásfejlődés, szeparáció, beszédfejlődés, betegség, bármi boríthatja a legnyugodtabban alvó gyerek rendjét is.

Aludj vele nappal is és könnyebb lesz éjszaka.

2021. nov. 1. 06:06
 4/23 A kérdező kommentje:
Jaj hogy ez jó? :D igen gondoltam hogy ilyen pici korában meg nem alussza át, a kérdés az hogy kb mikor, mire szamitsak? Más is zombikent élte meg az első időszakot?
2021. nov. 1. 06:22
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
2 éve nem aludtam 4 óránál többet egyben és ez is ritka. Hozzaszoksz.
2021. nov. 1. 06:25
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Most komolyan... Mit vársz 5 hét után?
2021. nov. 1. 06:54
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk már 1-2 hónaposan elkezdett többet aludni éjjel. Nekem kelteni kellett 3 óránként, mert koraszülött, de 1 hónaposan áttérhettünk 5 órás éjszakai alvásra, utána nagyon hamar hosszabb idő lett ez is. 1 éves kora után már nem kelt fel éjjel enni, nem minden gyerek olyan, hogy 10 éves koráig óránként kel éjszaka.
2021. nov. 1. 07:12
 8/23 anonim ***** válasza:
55%

De most tényleg, minden rosszindulat nélkül, amikor azt hallod úton útfélen, hogy szép dolog az anyaság, csak fárasztó, mire gondoltál, mi a fárasztó? Hidd el nem az, hogy otthon kell lenni, meg sétálni kell, meg elmenni a boltba.

Az a fárasztó, hogy keveset vagy nem alszol.

Mintha nem nyitottál volna ki egy szakkönyvet se, vagy csak simán nem néztél meg direkt egy cikket se az anyaságról, de még a közeledben sincs egyetlen ember se gyerekkel.

Igen normális hogy zombi vagy, igen fog változni, csak a rossz hír az, hogy folyamatosan, szóval ha javul is az alvása, nem jelenti az, hogy 2 hónap múlva is jobb lesz. 5 hetesen még a világáról nem tud a baba, nemhogy megkülönböztetni az éjjelt a nappaltól.

Az első 3 hónap volt eddig a legnehezebb számomra, persze mindenkinek más.

2021. nov. 1. 07:16
 9/23 anonim ***** válasza:
95%

Igen. Ez jó.

Lehetne az is hfáj a hasa és ordít egész éjszaka a karodban.

20 perces alvásokkal

Mire számíts? Hogy lesz jobb is, rosszabb is.

Jön majd a fogzás, lehet h ordítani fog egész éjjel. Vagy mozgásfejlődés, amikor nwki olyan sürgős gyakorolnia az új mutatványt, h cseszik majd aludni.

De az is lehet h egyik sem zavar be nála (barátnőm babája pl aludt mint a bunda 3 heteskorától. Soha semmi nem zavarta alvásban. A rohadt mázlista 😅)

2021. nov. 1. 07:26
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
1 éves a gyerek, 1 éve nem aludtam 3 óránál többet egyben. Pedig nem is rossz alvó, csak néha nyugtalan, én meg ébredek mindenre. Ez ilyen.
2021. nov. 1. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!