Mikor fog/fogunk már végre aludni rendesen?
Nálunk 3 éves korára nőtte ki, addig különböző időszakok voltak. Volt amikor hónapokig ébren volt hajnali 1 és 4 között, volt amikor 1-kor ébredt, keltett engem is, visszaaludt, majd mire én is elaludtam volna megint ébredt, ezt egy éjszaka 4-szer eljátszotta és minden nap. A legrosszabb időszak az volt, amikor 2 éves korától már én is dolgoztam, máig nem tudom hogy éltem túl azt az 1 évet ilyen kevés alvással.
Párodnak azt tudom tanácsolni, hogy füldugó, neked meg kitartás, máshogy nem megy.
Nem lehet, hogy fél? Van éjszakai világítása? Nekünk az sokat segített, hogy nem tök sötétben volt amikor megébredt.
Igen, apa a másik szobában füldugót is használhat nyugodtan. Amúgy én is dolgozom így, igaz, többnyire itthonról, heti 1x megyek csak be, de azért koncentrálni itthon is kell a munkára. Túl lehet élni, de hidd el, tényleg sokkal rosszabb, amíg ennyire görcsöltök rajta.
1es
11hónapos a kisfiam, ha 4x kelünk éjjel akkor teljesen jó éjszakánk volt. Ő is mellettünk alszik, a kiságy oldala leszedve, és odahúzva mellém, így csak odafordulok, cici aztán alszunk tovább mindketten, néha átteszem a másik mellemhez, és ennyi. Minek keljek fel az ágyból ha nem muszáj? Dehogy szivatom én magam külön szobával vagy akár csak külön ággyal. Így viszonylag kipihent is vagyok. Illetve sokszor ledőlök amikor alszik napközben. Ha csak 20percet is alszik napközben, az is valami, pihenj te is.
Az én férjem simán alszik, mondjuk én reagálok rögtön, mert tudom így alszunk vissza leghamarabb mindketten, és nekem ez a cél, aludni mínél többet.
Amúgy már én sem szarozok ezen, hogy miért nem alszik. Mert ő ilyen, ennyi. Majd elmúlik, mert tuti biztos, hogy elmúlik. :)
3 eves lanyom ketszer kell.
Ezzel jar egy gyerek, ti vallaltatok, a ferjed meg ne hisztizzen , vegyen fuldogot!
21 hónapos a kisebb, nagyobb iskolás. Nekünk is sokszor kelt éjszaka.
Kb 2 hete egy ház felújítás miatt kikerült mellőlünk, és a tesó mellett alszik kiságyban, a nagyobb sima ágyon, de helyhiány miatt összetolva. És láss csodát, azóta max 3 x kelt összesen. A többi éjszakát végig aludta. Pedig féltünk is, hogy majd felkel a nagy is. De nem. Alszanak mint a tej.
Ha ennyire nem tetszik neki, próbáljátok meg áttenni a kiságyat máshová. Esetleg külön szobába.
Én sem hittem, hogy így fog megoldódni, de úgy látszik, bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!